Dagmar Havlová: 22 ZLOMENÝCH KOSTÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dagmar Havlová: 22 ZLOMENÝCH KOSTÍ!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Foto Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský, Divadlo na Vinohradech, ara)

Velkým překvapením na české premiéře nového Tarantinova filmu Tenkrát v Hollywoodu byla přítomnost Dagmar Havlové (66). Bývalá první dáma prozradila i jeden z důvodů svých častých zranění! 

„Já si každý rok zjara něco zlomím, ale to mám odmalička. Já jsem to počítala. Měla jsem odmala dvaadvacet zlomenin,“ svěřila se Havlová. „Minulý rok jsem byla na operaci s kolenem. To jsem si zapříčinila, když jsem nosila nemocného manžela do schodů, který byl nemocný několik let,“ řekla primáckému Top Staru vdova po Václavu Havlovi (†74). „A pak taky v mnoha hrách padám na kolena a nevzala jsem si chrániče, takže to mám i z jeviště,“ doplnila.

Přesto se snaží být pozitivní. „Jinak si ale nemůžu stěžovat. Trochu mě zlobí oči, ale to je už také v pořádku. Přijímám stáří tak, jak to jde a jak to přichází. S pokorou a úctou. Všechno je, jak má být,“ dodala Havlová.

Na první české uvedení Tarantinova filmu, které se odehrálo ve stejný večer jako premiéra nové české pohádky Hodinářův učeň, dorazila s kamarádkou a v dobré náladě. „Tento režisér a herci jsou zárukou kvality, tak jsem se musela přijít podívat na předposlední film Quentina Tarantina,“ narážela na slib režiséra, že natočí pouze deset filmů v životě. Tenkrát v Hollywoodu je devátý v pořadí.

 Dagmar Havlová se vrátila k dabingu! Prozradila, jaký na to má fígl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:04

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

amej
16. 8. 2019 • 11:16

Já teda nevím. Ale na všech fotkách ji někdo podpírá a výrazy jsou též někdy zvláštní... Kdyby to byl prezident, už by se hanobil v souvislosti s alkoholem. No, nepožívá nám nějak ta Dáša???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.