Hvězda Ulice Jitka Smutná: Tajila slavného bratra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ulice Jitka Smutná: Tajila slavného bratra!

Jitka Smutná
Jitka Smutná (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, FTV Prima, ara)

Neuvěřitelná shoda osudů. Alena Mihulová (54) a Jitka Smutná (67) hrají v příběhu Přítelkyně a opravdu jsou kamarádky, navíc je Robyn v podání Smutné na holky stejně jako herečka ve svém skutečném životě. 

Sharon, kterou představuje Mihulová, má syna homosexuála. Ve skutečnosti má Alena dceru Karolínu Kachyňovou (24), která už před časem přiznala, že ji přitahují ženy. Mámě přišla na premiéru do divadla Ungelt zatleskat s přítelkyní Natálií. „Jsem moc ráda, že hraju v Ungeltu právě s Jitkou,“ přiznala nadšeně Mihulová. Už dlouho se přátelí a ředitel divadla Milan Hein (72) jí dovolil, aby si spoluhráčku vybrala sama. Okamžitě vyslovila jméno Jitky Smutné. „Jsem šťastná, že ji mám,“ dodala Alena. „Máme teď na sebe víc času,“ připustila hvězda seriálu Ulice Jitka Smutná, která měla zase podporu v hledišti v podobě bratra.

Vladimír Smutný (76) je uznávaný kameraman, držitel sedmi Českých lvů. Natočil například Kolju, Dobré světlo, Vlak dětství a naděje, Tmavomodrý svět, Tobruk či Skalpel, prosím. Na letošním mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech převezme z rukou Jiřího Bartošky (72) prestižní Cenu prezidenta MFF KV. Když Jitka po premiéře seděla s Vladimírem v divadelní kavárně, byla samý úsměv. Tolik ji blízkost milovaného bratra hřála u srdce...

Točil i Maigreta

Od 90. let kameraman Vladimír Smutný spolupracoval na řadě zahraničních projektů, např. na seriálu Barun Gold (1991, Nizozemsko), filmech Love Lies Bleeding (1999), Triceratops/ River Adventure Quere Line Videos (1999, oba USA), The Vij (2009, Rusko) nebo seriálové řadě komisaře Maigreta (1991 – 2005, Francie). V prosinci 2017 byl jmenován profesorem pro obor filmové, televizní a fotografické umění a nová média se zaměřením kamera na múzických umění. 

Víte, že...

Smutná se s nejstarším bratrem Vladimírem (vyrůstala se třemi) potkala hned dvakrát přímo na place? Natáčeli spolu film Výchova dívek v Čechách a pohádku Tři bratři.

 Polášek musel úplně do naha! V Ohnivým kuřeti ho svlékla Mihulová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tzrpetr
14. 5. 2019 • 13:00

-_Najítt horké Dámské ve
vaší oblasti na toto : til.pw/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.