Herečka Alena Mihulová: Konečně nová láska? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Alena Mihulová: Konečně nová láska?

Alena Mihulová
Alena Mihulová (Foto Aha! – Martin Hykl)

Po smrti svého manžela, režiséra Karla Kachyni (†79) prožívala Alena Mihulová (53) těžké období, kdy spadla do depresí i závislosti na alkoholu. To už je ale pryč. Poté, co zazářila ve filmu Domácí péče, pustila do svého života zase štěstí. Ale jak je to s láskou?

Po smrti svého manžela na mužské pokolení zanevřela, nešlo to, potřebovala si zřejmě složité období odžít, smířit se. Po padesátce pak přišel díky snímku Domácí péče, v němž si zahrála hlavní roli, její velký herecký comeback. Herečka omládla, rozzářila se, začala se zase cítit skvěle. „Určitě prožívám jedno z nejšťastnějších pracovních období. A protože to tak dřív nebylo, dovedu to dvakrát tolik ocenit. Dokonce bych řekla, že i v životě jsem šťastná,“ prozradila deníku Aha! před rokem herečka při předávání Českých lvů.

Je ale konečně otevřená také nové lásce? Tak, jak jsem měla naději na dobrou práci, která přišla, tak tohle taky přijde. Ale nemusím číhat, Pánbůh pro mě určitě někoho má,“ je přesvědčená herečka, která se proti nové lásce už neuzavírá. Najde si k ní nakonec cestu? Zatím alespoň plně sdílí lásku se svou dcerou Karolínou (24), která se ní i se svojí partnerkou stále žije pod jednou střechou. A všechny si vzájemně společný babinec nemohou vynachválit!

Alena Mihulová o tom, jaká bude tchýně: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.