Životní prohra Jitky Smutné: Tomu vztahu tak věřila… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Životní prohra Jitky Smutné: Tomu vztahu tak věřila…

Jitka Smutná
Jitka Smutná (RINGIER AXEL SPRINGER KAREL KOPÁČ / Paparazzi)

Před mnoha lety překvapila fanoušky, kamarády, rodinu i sebe. Sebrala totiž odvahu k tomu jít s pravdou ven a přiznat se k homosexuální orientaci. V lesbickém vztahu žila dlouhá léta s Petrou Braunovou (52) a myslela si, že tento vztah neskončí. Jak to tak nyní vypadá, mýlila se…

„Řeknu to s nadsázkou, asi jsem byla opožděná nebo nepozorná… Vdala jsem se, měla děti a krásné manželství. Až tak před deseti lety jsem pochopila a sama sobě přiznala, jak to se mnou opravdu je… Před deseti lety jsem přišla na to, že vedle sebe chci mít ženu… Zkrátka jsem se dostala do určité životní etapy a překvapilo mě, jak hluboce jsem se stala šťastnou. Změnilo se i moje sebevědomí. Naštěstí to nijak nepoškodilo vztahy s mými dětmi a mužem, kterého jsem si před lety vybrala opravdu skvěle. Dodnes jsme dobří přátelé a pomáháme si…“ pověděla kdysi dle Aha! pro ženy Jitka Smutná.

Těžká práce je odcizila?

„Před pěti lety si spolu pořídily dům v centru obce, do kterého daly všechny peníze. Postupně to tam dávaly dohromady. Nejprve obě, teď už jenom Petra, která je tam každý týden. Jitka tam přijede zhruba jednou měsíčně a bůhví, jak to mezi sebou teď mají,“ sdělil už před časem zdroj.

„Občas si doma říkáme, že je to s mužskými jednodušší. Jsou čitelnější, zároveň spoustu věcí neřeší, zatímco my máme tendenci rozpitvat vše do hloubky,“ pověděla kdysi Smutná. Pokud je jejich rozchod definitivní skutečností, nabízí se nyní otázka, koho si hvězda Ulice připustí k tělu. Bude to určitě žena?

 Jitka Smutná: Seriál Vinaři mně sblížil s mou rodinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:13

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

illenne
7. 7. 2019 • 11:42

Tohle si má každý rozmyslet, tím, že opustila manžela, neublížila jen jemu. Děti uvažují jinak, pořád je to jejich máma. Ještě říká, že měla krásné manželství. Toho si musí člověk vážit a nehledat jen to své štěstí . Pokud je orientace zcela vyhraněná, asi to bude něco jiného. Ale prožije 30 let v krásném manželství a najednou vše zboří . Je dobré mít ženu jako nejlepší kamarádku, ale do vztahu, ani náhodou.

defakto
6. 7. 2019 • 18:38

... snad si nebude Smutná opět hledat chlapa ? Jen at si najde další starou *** stejně blbou jak je ona sama !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.