Herečka Jitka Smutná: Manžel ji nepustí do bytu? Kvůli tomu, že je zamilovaná do ženy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Jitka Smutná: Manžel ji nepustí do bytu? Kvůli tomu, že je zamilovaná do ženy?

Jitka Smutná v kuchyni, která zařízením vypadá spíš jako restaurační než domácí.
Jitka Smutná v kuchyni, která zařízením vypadá spíš jako restaurační než domácí. (TV Prima)

Herečka Jitka Smutná (60), která se nedávno přiznala ke vztahu s režisérkou Petrou Braunovou (45), je jednoznačnou hvězdou televizního pořadu VIP Prostřeno!. Jitka, která kvůli své lásce opustila manžela, kameramana Jaromíra Nekudu (67), u sebe v rámci kuchařské show hostí další známé osobnosti. A problémy s místem vyřešila za cenu drobné lži.

Natáčení další série VIP Prostřeno!, kde celebrity odhalují své domovy, a tedy i soukromí, dalo vzniknout dalším spekulacím. „S vařením pro VIP Prostřeno! jsem měla velký problém, protože už rok rekonstruuju byt a nejsem hotová. Nakonec jsem si půjčila malou kuchyni a malý prostor od kamarádky Evy,“ tvrdila Jitka ve včerejším díle kulinářské soutěže, ve kterém vaří.

Jenže Aha! se podařilo vypátrat, že je to malá lež! Copak existuje byt, který nemá ani jedno okno prosvětlené sluncem a uvedený »malý prostor« vypadá jako společenská místnost? Díl se ve skutečnosti natáčel v divadelním klubu Divadla ABC!

Co se stalo? Zdá se, že Jitčin stále ještě manžel, sám kameraman, natáčení ve společném bytě nedovolil. Přitom při dubnovém veřejném přiznání své sexuální orientace, které proběhlo v médiích, Jitka tvrdila, že s manželem mají dobrý vztah i přes všechny stávající okolnosti.



Přečtěte si
varna
9. 8. 2012 • 12:27

občas sleduji,ale jak min týden ,tak tento jsem se velmi pobavila a trochu změnila úsudek na některé naše "celeeebrity"Min týden mě velmi dostala Hrubešová ,tak to bylo něco a tenhle týden těžce vedou holky Nesvadbovic !dcerka jak stará mládá ,co se týká názorů a všeho ,ta mi vadila od první chvíle a maminka to samé...proč tam lezou ,když nic nejedí?????Nechápu....holčička asi kamarádek moc mít nebude ,spíše to vidím že ji přechytrá maminka vláčí všude s sebou po společnostech starších lidí ,je to evidentně vidět ,možná je mi holky i líto...A Bára ,mám ráda její knížky ,ale jako člověk mne trochu zklamala...

malenabald
9. 8. 2012 • 09:19

p. Smutná sama říkala, že večeři udělá u p. Evy -že k ní chodí herci z divadla po představení, dá se tedy předpokládat, že nechodí k ní do bytu, ale do takové malé restauračky někde u divadla...

malenabald
9. 8. 2012 • 09:02

Paní Smutná je zřejmě přesně taková, jakou hraje v Návrtech domů: neslaná, nemastná, ukňouraná, zcela nevýrazná. Bohužel.

malenabald
9. 8. 2012 • 09:00

pozdě jsem si všimnula, žes to napsal(a) už přede mnou

malenabald
9. 8. 2012 • 08:59

samozřejmě NesvaDbová (ach ta svaTba)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.