Herečka Jitka Smutná: Čachry s bydlením! Co s přítelkyní Petrou skrývají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Jitka Smutná: Čachry s bydlením! Co s přítelkyní Petrou skrývají?

Smutná vaří v cizí kuchyni, ve které se moc nevyzná.
Smutná vaří v cizí kuchyni, ve které se moc nevyzná. (TV Prima)

Herečka Jitka Smutná (60), která se otevřeně přiznala k lesbické orientaci, je tento týden hvězdou VIP Prostřeno!. Divákům se představí už dnes večer. K překvapení všech nevařila ve svém, ani v partnerčině bytě, nýbrž v propůjčené miniaturní kuchyňce!

Co se tím  snaží ukrýt před zraky veřejnosti, když se svou láskou – spisovatelkou Petrou Braunovou (45) – vlastní hned čtyři nemovitosti?! Co znamenají ty čachry s bydlením?

Smutná se nejdříve veřejně přiznala k lásce ke spisovatelce Petře, pak následoval další velký krok. Rozhodla se, že k pořádnému vztahu patří i společné bydlení. S partnerkou Petrou se proto pustily do rekonstrukce bytu, která se však protáhla na delší čas, než bylo původně v plánu.

„To, že nevařím doma, bude pro mé soky asi překvapivé. Důvodem bylo to, že se zrovna stěhuju. Už rok opravuji byt a stále nejsem hotová. Přesto udělám všechno pro to, aby na to moji hosté okamžitě zapomněli,“ snažila se omlouvat Jitka. A přiznala, že s vařením měla velký problém. „Nakonec jsem si půjčila takovou malou kuchyni a malý prostor od kamarádky, tak uvidíme, jak se s tím popasuju,“ řekla Jitka.

Už ale nevysvětlila, proč hosty nepozvala do jiné ze svých čtyř kuchyní! Jitka je totiž majitelkou bytu v PrazePodolí. A rovněž jí patří chalupa na Opavsku. O nic hůře na tom přitom není ani její partnerka Petra, která rovněž vlastní v Praze byt a chalupu v Klatovech. Proč tedy herečka pozvala hosty do tmavého a neútulného prostoru své kamarádky, kde se pořádně nevyznala?



Přečtěte si
hillaarkaa
8. 8. 2012 • 13:39

Taky mi to tak přišlo.Bibi všude přítomná a nastrčená jak hlavní aktérka Prostřena .Nejlepší byl posed na lince a všudypřítomný brajgl v kuchyni Fuj-a to se prezentuje za "dámu"

mirkazam
8. 8. 2012 • 11:13

Asi proto, že tato osoba je afektovaná, a chová se potrhle. A to jak předvádí tu svoji přechytralou dcerunku, tak to je trochu moc. Je vidět, že u nich doma má rozmazlenec hlavní slovo.A to její menu ??? Mám dojem, že pořad je o vaření, a ne o prezentaci Bibi.

alexa-lexa
8. 8. 2012 • 08:29

ty omezence co sem pletou jakou má kdo orientaci!!Je to pořad o vaření,tak pokud vám vadí ti jedinci,kteří mají jinou orientaci založte si o nich diskuzi a nelezte do diskuze o vaření!Nečetla jsem všechny příspěvky,ale někdo tu myslím psal,že někdo je ochotný pro zviditelnění se,udělat cokoliv(mimochodem p.Smutná se nepotřebuje nijak zviditelňovat,je to skvělá herečka i tak) a to je případ té sebestředné Nesvadbové a té její malé-velké dceři.Hraje si na kdoví jakou dámu a holku nechá sedět na lince mezi jídlem,které chystá pro hosty???No FŮŮŮŮŮJ!!To byl HNUS!!!Ta holka u stolu ze soutěžícími neměla co dělat!!Je na ní vidět,že všechen volný čas je místo ze svými vrstevníky někde mezi dospělými,kam ji její matinka věčně sebou zřejmě tahá!To jak vykřikovala,že zájezd věnuje nějakému chlapci,tak to byl vrchol!!!Hraje si na charitu,ale je to jen obyčejná slepice,proč tedy nevěnuje zájezd ze svého,když je tak stráááášně solidární s chlapcovým osudem???

hillaarkaa
8. 8. 2012 • 08:29

Souhlas-ztotožňuji se s názorem

hillaarkaa
8. 8. 2012 • 08:28

Na jejich théma se většinou nikdo nemá možnost vyjádřit.A ejhle-u lesbiček to jde .Smutná je v pohodě,uvařila fajn,jediný,kdo mi tam nesedí je "ujetá" Nesvadbová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.