Američanka (42) je závislá na plastikách: Prsa má tak těžká, že padá ze schodů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Američanka (42) je závislá na plastikách: Prsa má tak těžká, že padá ze schodů!

„Se zvětšováním prsou nikdy nepřestanu,“ říká.
„Se zvětšováním prsou nikdy nepřestanu,“ říká. (Foto Getty Images)

Každý máme nějaký koníček. Pro Američanku Foxy Menagerieovou (42) z Michiganu jsou to plastiky. A obzvláště pyšná je na svá gigantická prsa, která má v plánu dál zvětšovat.

Další zákroky hodlá podstoupit i přesto, že už teď má s vnadami nemalé problémy: „Má prsa jsou tak těžká, že když jdu ze schodů, tak se musím držet zábradlí, jinak přepadávám.“ První plastiku podstoupila před šesti lety, když se rozváděla. Původně si chtěla zvýšit sebevědomí, ale nakonec kosmetickým  procedurám zcela propadla.

„Jsem na nich závislá. Se zvětšováním prsou nikdy nepřestanu. Po každém zákroku se cítím naprosto fantasticky a jsem šťastná, když vidím, jaký nový člověk se ze mě stává,“ říká žena, jejímž idolem je slavná kreslená postavička Jessica Rabbit. V současné době má v prsou implantáty napumpované více než 6,5 litry silikonu a pyšní se košíčky velikosti ZZ. Stále se jí to ale zdá málo, a tak by do nich chtěla ještě dalšího půl litru přidat. „Mým cílem je mít perfektní postavu ve tvaru přesýpacích hodin,“ uzavírá Foxy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.