Alkáč z Výměny manželek: Rum nasává přímo z lahve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Alkáč z Výměny manželek: Rum nasává přímo z lahve!

Petr má dost vážný problém s  alkoholem
Petr má dost vážný problém s alkoholem (TV Nova)

Kéž by byla taky alkoholička a měla pevná prsa! S tímto přáním přihlásil Petr (40) z Ostravy do Výměny manželek celou svou rodinu. Navíc byl u toho tak opilý, že vůbec nevěděl, co dělá. A v mlze měl kvůli zálibě v pití skoro celé natáčení.

Nadměrná konzumace alkoholu je častým důvodem hádek s jeho manželkou Renatou (48). Pod vlivem alkoholu se totiž Petrovi během chvíle dokáže naprosto změnit nálada. A to na vlastní kůži pocítí i náhradní maminka Jana (36).

Měla strach
„Akorát jsem se zmohla na to sedět s otevřenou pusou a přemýšlet o tom, co se děje, protože jsem absolutně nestihla jeho projev. On je jako Jekyll a Hyde. V jednu chvíli je úplně boží člověk, a v druhou začneš mít strach,“ popsala maminka Bruna (10) a Dominika (11).

Prsa, prosím!
Za těch pár dní chtěla Petra přimět přestat pít, protože její skutečný manžel Pepa (35) byl v léčebně a ze závislosti se dostal. Jenže to je právě to, co Petr nechce – aby ho někdo napravoval. Naopak od náhradní mámy si sliboval, že s ním bude držet první alkoholovou ligu a zpíjet se s ním pod obraz. A jak sám přiznal – rád by taky ženušku s pevnými ňadry!

Nechce zpátky
Svědomí nakonec zpytuje, ale s flaškou v ruce. „Měl jsem strach, že do toho spadnu zpátky. Valdice, to nechceš zažít, to si nepřeješ. Vidím Páťu (svého syna, pozn. red.) a nechci, aby takhle dopadl. Proto mě to dneska zlomilo,“ říká se slzami v očích. Ve Valdicích je – jak známo – psychiatrická léčebna, kde lidé bojují i se závislostí na alkoholu. Výměnu manželek sledujte dnes od 20.20 na Nově.

 

Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.