Smilování ve Výměně manželek: Odpustila mu i fackování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smilování ve Výměně manželek: Odpustila mu i fackování!

Nikola, Patrik a Leontýnka
Nikola, Patrik a Leontýnka (TV Nova)

Vyhrožoval jí vyhozením z okna, občas jí profackoval. Zoufalá Nikola (30) tak v závěru Výměny manželek zvažovala od agresivního Patrika (28) odejít. Jenže podle zjištění deníku Aha! se to nestalo...

Dvojice z Písku, u které byl na denním pořádku křik a hádky, spolu zatím zůstala. Přestože otec dvouleté dcery Leontýnky Nikolu tak stresoval, že byla totálně zdeptaná a několikrát se kvůli němu rozplakala strachem, po natáčení mu dala ještě šanci.

„Všechno už je v naprostém pořádku. Doma na mě nekřičí a nenadává mi. Ani není takový pedant na úklid,“ otočila o 180 stupňů. Přitom před kamerami přiznala: „Jsem nešťastná, úplně se bojím přijít domu. Před Výměnou mi řekl, že by mě nejradši vyhodil z okna. Co mám dělat?! Vždyť s tou holkou nemám kam jít.“ Na natáčení prý i tak vzpomíná v dobrém. A podle svých slov pořád nedokáže přesně říct, jestli svého partnera miluje.

Závěrečné setkaní všech protagonistů skončí zásahem štábu kvůli násilí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.