Agresivní Michal z Výměny: Manželka ho vykopla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agresivní Michal z Výměny: Manželka ho vykopla!

Vyhrocená Výměna manželek: Vulgarity a výhrůžky!
Vyhrocená Výměna manželek: Vulgarity a výhrůžky! (TV Nova)

Ani po vypnutí kamer se nepolepšil. Výbušný Michal (26), který ve středeční Výměně manželek jako smyslů zbavený vyhrožoval náhradní manželce Pavle (26) zabitím, chtěl vzít na vlastní ženu Terezu (23) kladivo! Ta proto požádala o rozvod a vyhodila ho.

Myslela, že ho Výměna změní, avšak nepovedlo se. Jakmile se Tereza vrátila z natáčení domů, znovu se projevil jako šílenec. „Po té Výměně mi vyhrožoval kladivem. Že mě zabije. S takovým člověkem fakt nebudu,“ prozradila Aha! vyděšená maminka tříleté dcery Míši a dvouletého syna Matyáše. Michal totiž už své náhradní manželce Pavle říkal: „Buď ráda, že nejsi moje manželka, to bys skončila brzo na zemi v krvi!“

Po Výměně si tak musel sbalit kufry a najmout rozvodového právníka. „Už to nefungovalo dlouho, v září jsem mu řekla, že už mě to nebaví. Měl tři měsíce na to, aby se odstěhoval. V lednu se odstěhoval a bydlí u mámy v Kladně. Teď s rodiči řešíme rozvod,“ potvrdila Tereza smutný konec manželství.

Michalovi stačí málo, aby explodoval jako nášlapná mina. Jak se mohli na vlastní oči přesvědčit diváci ve včerejší Výměně manželek, když se mu něco nelíbí, ječí jako pominutý a nenechá si nic vysvětlit.

Výměna manželek: Nadávky a vyhrožování!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.