Slzy ve Výměně manželek: Nesnáším, když ze mě dělá debila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slzy ve Výměně manželek: Nesnáším, když ze mě dělá debila

Markéta neumí vůbec vařit. Dokonce zkazila i těstoviny, když jí to Vlasta vytkl, začala hned brečet.
Markéta neumí vůbec vařit. Dokonce zkazila i těstoviny, když jí to Vlasta vytkl, začala hned brečet. (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si Markéta užije pobyt v norské domácnosti, kde se děti vychovávají tak trochu jinak a jestli si poradí Vendula v české domácnosti, kde je, jak tatínek říká, desinfekce na prvním místě.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Norska, kterou tvoří Vendula (29), Vlasta (44) a Melichar (7). Na druhé straně se seznámíme s Markétou (28), Tomášem (27) a Tomášem (11 měsíců), kteří žijí v Teplicích. První rodinu do Výměny manželek přihlásila Vendula, která se do Norska přestěhovala za svým manželem před šesti lety. Vlasta podle ní nic nedotáhne do konce a ona by podle něj zase mohla více uklízet.

Druhá rodina se přihlásila spíše ze zajímavosti a myslí si, že je to více stmelí. Úklid je v teplické domácnosti na prvním místě. Markéta bude z cesty do Norska trochu nervózní. Její náhradní manžel pak bude lehce rozčarovaný z toho, že Markéta neumí vůbec vařit. Dokonce zkazila i těstoviny, když jí to Vlasta vytkl, začala hned brečet. Jak celých deset dní dopadne?

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nemocna
13. 2. 2020 • 01:15

Kráva blbá je debil tak co fnukala? proč šla do výměny když neumí vařit? co kdyby v druhé rodině bylo pět dětí a chlap chodil do práce to by je nechala hlady nebo stále objednávala picu? co jí matka naučila do života? NIC a chudák dítě nesmělo se mu koupit na pouti ani balonek, v pokojíčku nemá ani žádné obrázky co děti mají mít, je v něm jako v hladomorně a ve vězení v kočárku jinak by se musel dezinfikovat, co budou dělat jak půjde do školky? vždyt nebude mít žádné obranné látky a bude stále nemocný, nedopřejí mu ani hračky, tyto dva neměli mít žádné dítě je a bude z něj zaostalý neprůbojný skleníkový kluk chodící stále s ubrousky a dezinfekcí, oba rodiče jsou praštění

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.