Smutná dohra Výměny manželek návrháře Laffity: Trpké odmítnutí manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutná dohra Výměny manželek návrháře Laffity: Trpké odmítnutí manžela

Osmany Laffita coby náhradní máma ve Výměně manželek.
Osmany Laffita coby náhradní máma ve Výměně manželek. (TV Nova)

Po své účasti v reality show Výměna manželek, kdy se staral o početnou drobotinu, zvažoval třiapadesátiletý návrhář adopci dítěte. Jeho partner Guy Pascal Gheysens v tom má ale bohužel jasno...

Já bych chtěl, ale manžel nechce a já to respektuji. Každý z nás má svůj názor. Jeho názor je, že dítě by mělo mít mámu a tátu a ne tátu a tátu nebo mámu a mámu. Děti ve škole jsou kruté, sice v dnešní době jsme více tolerantnější, ale stejně stále najdete lidi, kteří to nepřijímají," rozpovídal se na téma případné adopce dítěte Osmany Laffita na webu Revue.idnes.cz.

„Takže to dítě se bude trápit ve škole, bude se trápit ve společnosti a to bych mu nikdy neudělal. Dokážu si to velmi reálně představit. Až by můj malý Osmánek šel do školy a oni by se ho ptali, jak se jmenuje tvá máma? Co by říkal? Osmanka? Nejde to, takhle to nefunguje. Svět byl stvořen tak, jak byl stvořen, a my jsme byli stvořeni tak, jak jsme byli stvořeni. A díky bohu, že lidé vůči nám začínají být tolerantnější a začínají nás akceptovat, že jsme gayové. Ale kdybych byl ženou, tak bych měl určitě jedno nebo dvě děti," dodal návrhář kubánského původu smířeně. 

Osmany Laffita o své Výměně manželek: Nedalo se to vydržet, plakal jsem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
12. 3. 2018 • 21:52

Než dát dítě buzerantům, tak to snad mu bude lépe v tom děcáku.

majojo
12. 3. 2018 • 17:07

Spíš v tom bude velká dávka sobectví než obavy z diskriminace. Proč si kazit domov vřískajícími haranty, o které se postará dětský domov, než jim poskytnout lepší dětství a start do života vůbec, že? Třeba byste se kvůli němu museli vzdát i toho svéhu tygra.Vezměte si své piplané manželské štěstíčko do hrobečku, chlapci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.