MILIONOVÁ EXEKUCE návrháře Laffity: Právník promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

MILIONOVÁ EXEKUCE návrháře Laffity: Právník promluvil

Přijde Osmany Laffita o svou luxusní vilu?
Přijde Osmany Laffita o svou luxusní vilu? (Foto: archiv Blesku)

Ve výměně manželek se Osmany Laffita (52) chlubil luxusem svého honosného sídla, bývalé hvězdárny v Nižboru, čím se, ale módní návrhář nepochlubil je fakt, že jejich hnízdečko lásky je zatížené exekucí za více než milion korun.

„Vím o tom, je to záležitost, stará více než deset let a týká se mého manžela,“ řekl Blesku Laffita. „Nijak to neřešíme a klidně se na to můžete přijít zeptat za rok! A taky se podívat, že tam stále bydlíme…“ dodal se smíchem módní návrhář.

Oba partneři o exekuci vědí, ale ani jeden z nich nemá v plánu cokoliv platit. „Mohu k tomu říct jediné – exekuce je neoprávněná! A to, že je někde napsaná na papíře, pro nás nic neznamená. Bereme to tak, jako by neexistovala,“ svěřil se Laffita se svým partnerem Blesku.
Za jaký dluh je exekuce uvalena, odmítá Laffita i jeho partner odpovídat. Podle renomovaného pražského právníka JUdr. Jana Černého není možné, aby se exekuci nikdo nevěnoval. „Dle mého názoru, není možné, aby se exekucí nikdo nezabýval a neřešila se,“ podle právníka si pár nejspíš dohodl splátkový kalendář a dluh pravidelně splácí.

 Na video s Osmany Laffitou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.