Hororová Výměna manželek: Ty jsi p*ča! Skončila bys v krvi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hororová Výměna manželek: Ty jsi p*ča! Skončila bys v krvi

Tenhle pán své emoce očividně nezvládá!
Tenhle pán své emoce očividně nezvládá! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak zvládne Tereza pobyt v domácnosti s tatínkem, který má velký smysl pro pořádek, a jestli se dokáže Pavla přizpůsobit rodině, kde má pán domu pravdu za každou cenu. 

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Vykmanova, kterou tvoří Tereza (23), Michal (26), Míša (3) a Matyáš (2). Na druhé straně se seznámíme s Pavlou (26), Lukášem (29), Lilinkou (2,5) a Páťou (11 měsíců), kteří žijí v obci Slabce. Rodinu z Vykmanova přihlásila do Výměny manželek Tereza. Vadí jí, že partner až moc křičí na syny a navíc mu ani kvůli své žárlivosti nevěří.

Druhý pár je spolu pět let. Podle Pavly je Lukáš obrovský puntičkář a stále se rozčiluje, hlavně kvůli úklidu. To, co ovšem Pavla zažije v náhradní rodině si nepředstavovala ani v nejhorším snu. Rozčilování Lukáše je nic proti tomu, co bude předvádět Michal. Jedna z hádek dokonce vygraduje tak, že se Pavla rozbrečí, když ji Michal bude častovat těmi nejhoršími výrazy. Dokonce dojde i na vyhrožování.

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.