Výměna manželek v slzách: Smrtelná autonehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Výměna manželek v slzách: Smrtelná autonehoda!

Během Výměny dojde i na bolestivé téma autonehody se smrtelným následkem.
Během Výměny dojde i na bolestivé téma autonehody se smrtelným následkem. (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí mladá nezkušená Eliška s pubertálními dětmi a několika desítkami domácích zvířat a jestli se pokusí Eva ve stísněných podmínkách v rodině s malými dětmi nastavit jasná pravidla.

V dnešní premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Jesenice u Rakovníka, kterou tvoří Eliška (24), Petr (27), Radek (2) a Petr (3). Na druhé straně se seznámíme s Evou (48), Scilárdem (43), Maruškou (17) a Markem (13), kteří žijí v Boušicích. Od deseti dní v této Výměně manželek čeká Eliška s Petrem především razantní změnu jejich vztahu.

 

Mají mezi sebou nevyřešené problémy z minulosti, které soužití narušují. Kromě hádek a rvaček je to i smrtelná nehoda, kterou Petr zavinil. Řídil pod vlivem alkoholu, a jeho cesta skončila nárazem do stromu. Na místě bohužel zemřel jeho 18letý kamarád. Petr následně skončil ve vězení a dodnes platí odškodné.

Premiérová Výměna manželek už dnes od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
26. 9. 2018 • 21:39

Hodně nezodpovědná mladá dvojice , on mluvil o perníku, peníze nemají, ale hlavně, že má na cigarety . Místo, aby šel do práce, tak od září byl doma. Neskutečné. Otec mladé ženy řekl, že je jeho dcera inteligentní, no nevím, ale já mám dost odlišný názor .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.