Dusno ve Výměně manželek: „Seber se a jeď domů!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dusno ve Výměně manželek: „Seber se a jeď domů!“

"Náhradní" manželka Bára si zažila s Pepou perné chvilky při jeho cholerických výbuších.
"Náhradní" manželka Bára si zažila s Pepou perné chvilky při jeho cholerických výbuších. (TV Nova)

Ve středeční premiérové Výměně manželek poznáme rodinu z Tábora, kterou tvoří Bára (27), Milan (29) a Leontýna (11 měsíců). Na druhé straně se seznámíme s Markétou (25), Josefem (39), Pepou (8), Petrem (8), Adamem (6), Radkem (4) a Pavlem (2), kteří žijí v Železné Rudě.

Rodina z Tábora se do Výměny manželek přihlásila hlavně proto, že chce zjistit, jaké bude trávit deset dní odděleně. Bára je silně dominantní člověk a miluje pořádek, navíc je hodně vysazená na kvalitní stravu.

V druhé rodině zajímá zejména Markétu to, jak žijí jiné rodiny, protože u nich se hodně křičí, a to hlavně kvůli výchově dětí, které tráví až extrémně mnoho času s telefony a tablety. Velkou zátěží v průběhu deseti dní projde Bára, která není zvyklá na tak početnou domácnost a připadá si jako služka. Navíc bude jen s obtížemi vycházet se svým náhradním manželem, jenž se občas projevuje jako cholerik. Její pobyt v náhradní rodině tak poznamenají hádky. Při jednom ze záchvatů Pepa Báře řekne, ať se sebere a jede domů, že na něj nebude řvát „takový fracek“. Podaří se to Markétě ustát?

Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.