Šok ve Výměně: Neskutečná bída a špína kam se podíváš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šok ve Výměně: Neskutečná bída a špína kam se podíváš!

Výměna manželek: Obrovský nepořádek a nedostatek všeho!
Výměna manželek: Obrovský nepořádek a nedostatek všeho!  (TV NOVA)

V tomto díle uvidíme, jak si Lenka poradí v rodině Zdeny s nedostatkem financí a nepříliš vzornými dětmi. A dokáže naopak Zdena nahradit v nové rodině Lenku, která vede celou domácnost?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Nového sedla, kterou tvoří Zdena (38), Petr (39), Nikola (18), Patrik (15), Petra (12) a Dan (9). Na druhé straně se seznámíme s Lenkou (33), Petrem (43) a Lucinkou (20 měsíců), kteří žijí v Liberci. Rodina z Nového sedla se přihlásila do Výměny manželek hlavně kvůli honoráři, ale i kvůli problémům s výchovou dětí. Zdena vidí chybu hlavně ve svém manželovi, který údajně není důsledný.

 

Druhou rodinu přihlásil do pořadu tatínek Petr. Zajímá je především zkušenost s natáčením. Petr a Lenka jsou spolu deset let a vzájemně se doplňují. O chod rodiny se stará hlavně Lenka, protože Petr je velmi zaneprázdněný. To, co ale potká Lenku v náhradní rodině, ovšem asi nečekala. Už při příchodu do nového domova byla značně znepokojená. Všude byla špína, v kuchyni nedostatek nádobí, lednice prázdná a mrazák plný nechutných nečistot. V koupelně navíc chyběla veškerá drogerie, včetně kartáčků na zuby. Zvládne Lenka deset dní v této rodině?

Výměna už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.