Ukřičená Výměna manželek: Diktátorka (12) sekýruje náhradní mámu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ukřičená Výměna manželek: Diktátorka (12) sekýruje náhradní mámu

Dominika se projeví coby drzá diktátorka, která Ilonu dožene až k pláči.
Dominika se projeví coby drzá diktátorka, která Ilonu dožene až k pláči. (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí Ilona v excentrické rodině, kde pro ni platí úplně jiná pravidla, a jestli se dokáže Radka přizpůsobit poklidné domácnosti, kde každý má své místo.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Brna, kterou tvoří Ilona (42), Pavel (48) a Jan (16). Na druhé straně se seznámíme s Radkou (38), Michalem (31), Dominikou (12), Viktorií (11) a Samem (9), kteří žijí v Havířově. Rodinu z Brna přihlásila do Výměny manželek Ilona i přes nesouhlas ostatních členů domácnosti. Pár je spolu sedm let a Iloně vadí hlavně to, že přítel Pavel nemá dobrý vztah s jejím synem Honzou z předešlého vztahu. Pavel má zase problém s tím, že Ilona nechce chodit za kulturou a jen by seděla doma.

Pár z Havířova je hrdý na to, že patří mezi metalisty. Podle svých vlastních slov jsou velmi výstřední a nechtějí jít s davem. Do Výměny manželek se přihlásili spíše z hecu, i když Radka má pocit, že si jí rodina dostatečně neváží. Náhradní manželka Ilona bude z počátku pořadu mile překvapená, jak se dvanáctiletá Dominika dokáže postarat o celou rodinu. Po příchodu ze školy vysává, vytírá a vaří. Po několika dnech však Iloně začne vadit, že s Dominikou není řeč, a dokonce je na ni velmi drzá. Hádky mezi nimi tak začnou nabírat obrátky. Podaří se Iloně změnit Dominičin přístup?

Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 08:10

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.