Nejšílenější Výměna manželek: Jediný kartáček a vši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejšílenější Výměna manželek: Jediný kartáček a vši!

Tato rodina skončila na ulici.
Tato rodina skončila na ulici. (Foto TV Nova)

V novém díle Výměny manželek na sebe upoutala pozornost především šestičlenná rodina z Nového Sedla na Karlovarsku. Základní hygiena nulová, děti neměly ani kartáčky na zuby! Jedno z nich dokonce ukradlo otci peníze na nájem!

Zdena (38) s Petrem (39) mají sice čtyři děti – Dana (9), Petru (12), Nikolu (18) a Patrika (16), avšak jen dva kartáčky na zuby! Toto nemilé zjištění vyděsilo náhradní matku Lenku (33) při příchodu do koupelny. „Nevidím tady ani nějaké prostředky. Ti lidi se nemyjou? Opravdu extrém!“ zhodnotila situaci. Největším problémem se ale nakonec ukázal nejstarší syn Patrik. Během Výměny kradl cigarety i peníze. „Je nemocný, má zkrat v hlavě, jeho to prostě napadlo a vzal to, využil toho. Neměl žádný nedostatek financí,“ omlouvala ho máma.


Patrik ale odcizil i část peněz na nájem! „Pokud nezaplatíme, v neděli jdeme pryč,“ varoval syna otec. A na vystěhování nakonec po Výměně přece jen došlo! „Čekali jsme na honorář, ale vyhodili nás z bytu, během třiceti minut. Byli jsme bez střechy nad hlavou, pak jsme dostali honorář a byt nám byl vrácen,“ říká Zdena s tím, že tehdy navíc zůstala bez zaměstnání. Teď už si prý ale práci našla, a tak se vše k lepšímu obrátilo.

Chřipka a paraziti


Nemilou dohru měla Výměna i pro Lenku. „Nemám na natáčení úplně skvělý vzpomínky. Musím říct, že jsem se z toho asi dva měsíce hrabala. Protože zaprvé jsem si přivezla úplně brutální chřipku. Hroznou, vůbec jsem se z toho nemohla dostat. A taky jsem si přivezla vši,“ přiznala. Na tohle natáčení prý rozhodně nikdy nezapomene.

Výměna manželek: Obrovský nepořádek a nedostatek všeho!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.