Šok ve Výměně manželek: Předčasný konec kvůli žárlivosti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok ve Výměně manželek: Předčasný konec kvůli žárlivosti?

Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově
Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově (Foto TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí mladičká Markéta ve fungující rodině s přísnou výchovou a jestli Andrea vydrží 10 dní s extrémně žárlivým manželem.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Jirkova, kterou tvoří Markéta (22), Pavel (36), Dominik (3), Markéta (1,5) a Tadeáš (7 měsíců). Na druhé straně se seznámíme s Andreou (48), Milanem (42) a Adrianou (10), kteří žijí v Horním Jiřetíně. Dvaadvacetiletá Markéta z Jirkova má za sebou už tři nepovedené vztahy a je matkou čtyř dětí, jen tři potomky ale má ve své péči. Do pořadu přihlásila rodinu právě ona. Její přítel je prý obrovský puntičkář, nesmyslně žárlí, a navíc má za sebou kriminální minulost. Sám o sobě říká, že je horká hlava.

Druhá rodina se seznámila dosti netradičně. Partneři si začali psát, když byli oba dva ve výkonu trestu. Přihlášku do Výměny manželek zde iniciovala Andrea, a to proto, aby si její partner uvědomil, jakou v ní má oporu. Milan byl totiž Andree nevěrný, tuto složitou situaci ale ustáli. Andrea je však žena od rány, která ví, co od života chce. To předvede i v náhradní rodině. Už po několika dnech začne mít velké rozpory se svým dočasným partnerem Pavlem. Ten chce hned po několika dnech celou Výměnu manželek ukončit, hlavním důvodem je jeho chorobná žárlivost. To Andreu extrémně vytočí, neudrží nervy na uzdě a vybuchne před dědečkem, který rodinu často navštěvuje. Podaří se jí Pavla přesvědčit, aby předčasné ukončení natáčení zastavil?

 

Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.