Výměna manželek: Dávivý reflex z hnědého nadělení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Výměna manželek: Dávivý reflex z hnědého nadělení

V tomto díle uvidíme, jak si poradí temperamentní Katka s laxním náhradním manželem a dvěma údajně problémovými kluky a jestli se dokáže Jiřina vyčerpaná vlastními dětmi přizpůsobit životu mladé rodiny.
V tomto díle uvidíme, jak si poradí temperamentní Katka s laxním náhradním manželem a dvěma údajně problémovými kluky a jestli se dokáže Jiřina vyčerpaná vlastními dětmi přizpůsobit životu mladé rodiny. (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí temperamentní Katka s laxním náhradním manželem a dvěma údajně problémovými kluky a jestli se dokáže Jiřina vyčerpaná vlastními dětmi přizpůsobit životu mladé rodiny.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Karlových Varů, kterou tvoří Kateřina (24), Martin (26) a Stefanie Kate (2). Na druhé straně se seznámíme s Jiřinou (29), Radkem (26), Radkem (3) a Sebastienem (1), kteří žijí v Ústí nad Labem. Rodina z Karlových Varů se do Výměny manželek přihlásila hlavně kvůli tomu, že chtějí zažít adrenalin v rámci natáčení. Dalším důvodem pak bylo to, že Kateřině podle jejích slov leze na nervy Martin a údajně má někdy chuť ho zabít.

Pár z Ústí nad Labem řeší vztahovou krizi, Jiřině vadí, že Radek je neustále v práci a nemá čas na výchovu dětí, které jsou dle ní nezvladatelné. I Kateřina pak v náhradní rodině pozná, že starat se o dva malé kluky není opravdu nic jednoduchého. Jako obrovský problém se u ní ukáže přebalování malého Sebastiena. Kateřina totiž trpí silným dávivým reflexem, a tak se výměna plenek stane pro oko diváka dosti komickou podívanou.

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.