Chlast ve Výměně manželek: Do pořadu se přihlásil opilý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chlast ve Výměně manželek: Do pořadu se přihlásil opilý

Tato epizoda se ponese v alkoholovém odéru ...
Tato epizoda se ponese v alkoholovém odéru ... (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jestli se dokáže Jana vypořádat se svérázným Ostravákem Petrem, který má poměrně kladný vztah k alkoholu, a jak si poradí Renata v malém bytě uprostřed rušné Prahy.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Ostravy, kterou tvoří Renata (48), Petr (40), Alena (12) a Patrik (7). Na druhé straně se seznámíme s Janou (36), Pepou (35), Brunem (10) a Dominikem (11), kteří žijí v Praze. Rodinu z Ostravy přihlásil do Výměny manželek Petr a sám přiznává, že v tom okamžiku byl opilý, takže si moc neuvědomoval co dělá. Jeho partnerce Renatě tato nadměrná konzumace alkoholu vadí. Petr si přeje, aby jeho náhradní manželka byla alkoholička a aby měla pevná prsa.

Druhý pár je spolu přes rok a svatbu měli po čtyřech měsících známosti. Oba dva jsou hodně žárliví a podle Petra Jana dělá ze všeho velkou kauzu. Od Výměny manželek chtějí zjistit, zda spolu vůbec mají nadále zůstávat. I Jana bude mít problém s tím, že její náhradní manžel Petr hodně pije. Kvůli opilosti se mu totiž během chvíle dokáže naprosto změnit nálada. Podaří se Janě přesvědčit Petra, aby svůj vztah k alkoholu přehodnotil?

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.