Žhavá Výměna manželek: Svede chlípník náhradní manželku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žhavá Výměna manželek: Svede chlípník náhradní manželku?

Ta mlaskla!
Ta mlaskla! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí temperamentní Markéta v rodině, kde zábava a hospoda hraje důležitou roli a jestli se dokáže Lucie přizpůsobit prozatímnímu partnerovi, nebo se on přizpůsobí jí?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Kačice, kterou tvoří Lucka (42), Vlasta (46), Lucka (16) a Ríša (6). Na druhé straně se seznámíme s Markétou (37), Vlastou (57), Michalem (12), Patrikem (11) a Melissou (1,5), kteří žijí v Orlové. První rodinu do Výměny manželek přihlásila maminka Lucie, která má v domácnosti hlavní slovo. Její velkou oporou je dcera, která jí pomáhá téměř se vším. Lucie by si přála, aby v rodině začal více fungovat její partner Vlasta.

Na druhé straně Markéta bojuje s tím, že její manžel Vlasta je často velmi podrážděný a není tak aktivní, jak by si představovala. Vlasta by naopak chtěl, aby si manželka uvědomila, že má doma fajn chlapa. Bohužel to, že je chlap, na kterého se dá spolehnout, ve Výměně manželek zrovna nepředvede. Když totiž bude slavit v místní hospodě narozeniny své náhradní manželky, dojde během tance na velmi blízký kontakt a Vlasta bude chtít Lucii dokonce i líbat.

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
15. 1. 2020 • 22:51

Ta šestnáctka byla po všech stránkách perfektní...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.