Iva (18) a Marian (46) z Výměny manželek: S druhou dcerou přišly problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iva (18) a Marian (46) z Výměny manželek: S druhou dcerou přišly problémy!

Iva a Marian už mají dcery dvě!
Iva a Marian už mají dcery dvě! (Facebook)

Jistě si pamatujete na poněkud nesourodý manželský pár, který jsme před nějakým časem viděli v reality show Výměna manželek. Iva Marianovi porodila už druhou dceru, hrdí rodiče ale přiznali, že s druhým děckem přišly do jejich spokojené domácnosti i starosti.

Naštěstí se v jejich domácnosti neděje nic strašného. Ukázalo se ale, že jejich starší dcera Dominika závidí teprve tří měsíční Anetce pozornost rodičů. „Vše je u nás v pořádku až na to, že starší Dominika na mladší Anetku dost žárlí. Celou dobu byla zvyklá, že se staráme jen o ni, teď zjistila, že pozornosti se dostává i druhé, což se jí nelíbí,“ prozradil webu eXtra.cz Marian.

 

„Třeba při koupání Anetce leje kelímkem na hlavu vodu, občas do ní strčí,“ dodal dvojnásobný otec s tím, že jeho žena naštěstí vše zvládá. Dodal také, že s Ivou momentálně hledají nové bydlení, moc by si totiž přáli, aby jejich děti měly více prostoru na hraní.

 Táta nebo milenec?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
fido2
24. 10. 2018 • 14:37

Chudáci holčičky....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.