Lazar Hana Mašlíková: Je sexy i v horečkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lazar Hana Mašlíková: Je sexy i v horečkách

Hanu Reinders skolil vážný zánět močového měchýře.
Hanu Reinders skolil vážný zánět močového měchýře. (Instagram, archiv Blesku)

Obvykle se moderátorka Hana Mašlíková (40) v ložnici ráda fotí v prádle, nyní se ukázala sice nahá, zato přikrytá peřinou. Týden ji tak trápily horečky a zimnice, že se nebyla schopná ani postarat o syna Andrease (5). Hrozila i hospitalizace!

Když se daří, tak se daří. Nejdřív Česká Miss Silueta z roku 2006 myslela, že má jen virózu, ale když horečky, zimnice a bolesti zad neustaly ani po čtyřech dnech, zavolala lékařce. Ta diagnostikovala zánět močového měchýře, který testy jen potvrdily.

Hana Mašlíková po vítězství ve fitness soutěži: Ráda vzbuzuju respekt!

Video se připravuje ...

Hanka dostala antibiotika, jenže ta ani po třech dnech nezabrala. „Nebyla jsem schopná vůbec ničeho,“ svěřila se fanouškům. O pětiletého synka se tak museli postarat moderátorčini rodiče, protože doma nebyl ani manžel, zápasník André Reinders (42). Lékařka se už už Mašlíkovou chystala hospitalizovat, když horečky konečně ustoupily. „Hlásím zmrtvýchvstání z vysokých horeček, které byly až ke čtyřicítce,“ raduje se teď Hanka.

Podcast Restart: Zásadní změny ve výživě - největší mýty a omyly

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.