Šafářová odtajnila soukromí! Do očí bijící detail mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šafářová odtajnila soukromí! Do očí bijící detail mluví za vše

Lucie Šafářová ukázala fotky z rodinného výletu na kolech.
Lucie Šafářová ukázala fotky z rodinného výletu na kolech. (Koláž Blesk Sport)

Velká rodina byla vždy přáním bývalé tenisové hvězdy Lucie Šafářové (36), které se nakonec tužby vyplnily. S životním partnerem, hokejistou Tomášem Plekancem (40), si zajistili plný dům, a i když je v něm někdy dost rušno, dobrá nálada převládá.

Začátkem května oslaví první narozeniny nejmladší Oliver, jenž je třetím synem, ovšem v pořadí již čtvrtým potomkem hokejisty Tomáše Plekance. Ten má se svou manželkou Lucií ještě tříletou dcerku Leontýnku, z předchozího manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (43) pk syny Matyáše (11) a Adama (7). A zatímco Leontýnka je celá maminka, synové jsou menší verzí kladenského hokejového veterána. „Malý Oliver je opravdu tatínkova kopie,“ přiznává Lucie Šafářová, jež si rodičovství po boku Tomáše Plekance nemůže vynachválit.

Lucie Vondráčková: Co řekla o mladším příteli? Odříkaného chleba...

Video se připravuje ...

„Tomáš je skvělý táta, nemůžu na něj říct jediné křivé slovo. Dětem se opravdu hodně věnuje. Starší kluci sice mají už hlavně svoje koníčky, například Matýsek skvěle plave, ale i tak se s nimi snaží trávit čas,“ svěřila se bývalá tenistka webu ŽivotvČesku.cz. A jak vlastně její děti vychází se staršími nevlastními bratry? „Leontýnka velké bráchy zbožňuje a oni ji také. Oliver je ještě malý, takže to není o tom, že by si spolu hráli, ale všichni si miminko rádi pochovají," dodala Lucie, která je ráda, že všichni fungují jako jedna velká rodina.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.