Smutný zvrat u Šafářové! Plekanec skončil bez milovaných synů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smutný zvrat u Šafářové! Plekanec skončil bez milovaných synů

Velkolepé Vánoce, na které se rodina Tomáše Plekance (40) tolik těšila, se bohužel nekonaly. Původně si měli manželé Štědrý večer užít i s hokejistovými nejstaršími syny Matyášem (11) a Adamem (7), nakonec ale bylo vše jinak.  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Martin Tesařík
13. 01. 2023 08:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
09. 01. 2023 17:01

Hlavně, že ty víš, Martin Tesařik - což znamená hrubě kopnout do někoho. Nejen hrubě, ale i uboze.. Si myslíš, že jsi ta nejchytřejší, když tu urážíš diskutující – nazýváš je pipinami, slepicemi, blbkami a hlupáky ? Kdybys nebyla protekční smetek, měla bys už dávno vymazaný i tento nick.. A gutermann zavádí, jak má ve zvyku. Snaží se vytvořit dojem, že LV se enormně obětavě stará o syny nad rámec jejich rozvodové dohody a Tomáš s LŠ se ulévají. Přitom péče běží podle rozpisu a jejich vzájemné dohody. Pokud tyto Vánoce kluci nepřišli k otci, bylo to kvůli nemoci, aby se nenakazily - co čtenář s průměrným IQ z článku pochopí.. Samozřejmě gutermann tu chřipku okamžitě zneužil k chvalozpěvu LV a okydání Tomáše i jeho manželky. Přitom je logické, že se jistě Tomáš s LV dohodl a ta souhlasila, aby kluci nepřišli tam na svátky kvůli možné nákaze. Pečlivé od otce, že upozornil LV na situaci s chřipkou a bylo možná na ní konečné rozhodnutí, zda syny pustí na Vánoce k nim, nebo ne. Tak nezneužívejte ke špinění Tomáše s LŠ jejich rozumné jednání - bezpečnostní opatření, která si oni dohodli s LV. To je už fakt špinavost, co všechno se zneužije k okydání těch manželú..

picoda
09. 01. 2023 23:03

Martin Tesařík
05. 01. 2023 03:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

gutermann
04. 01. 2023 10:01

To je vždycky článků a keců, když vyjdou vánoce na Plekance se Šafářovou, jak se budou krásně starat a ble ble ble, sami to dávají do médií aby vypadali jako úžasní rozvraceči - a pak NIC, musí se stejně zase postarat máma, o který ty přičinlivý média do tý doby píšou, jak bude bez dětí )))))) Všechno je vždycky jinak,že?

fany22
10. 01. 2023 12:31

Óó, chudák umaminkovaná a udřená máma, která měla během Vánoc u sebe své vlastní děti. Člověk by ji politoval. A je to přesně ta samá máma, která prohlásila před soudem, že hodlá s kluky zůstat navěky v Kanadě a basta fidli. Je mi Vás až líto, jak to máte v hlavě zpřeházené.
Nikdo nedává předem rozhovory, jak se bude krásně starat o kluky. Jediný rozhovor o Vánocích, který letos proběhl, byl s Vondráčkovou, která prohlásila, že se střídají, ale jí to nevadí, protože oni slaví Ježíška i Santu.
To je vše.
A pro osvěžení Vaši chatrné paměti:
2019 - kluky měla Vondráčková
2020 - Plekancovi
2021 - Vondráčková
A 2022 - byli tedy na řadě Plekancovi. Dle pochroumaných mozků je tedy měli vzít do rodiny, prolezlé infekcí.
Snad ani se tedy nedivit, že je Vondráčková taková. Tohle mít kolem sebe…

Martin Tesařík
04. 01. 2023 07:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Martin Tesařík
03. 01. 2023 15:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Huga
03. 01. 2023 10:39

Martin Tesařík Balde***h Martina Tesařová etc..... Víš co vím naprosto jistě, špíno? Že jsi odporný člověk. Píšeš hnusy o dětech a to nejen o malé Plekancové. A asi to potřebuješ k životu, jinak si neumím vysvětlit tu vytrvalost, s jakou se vracíš znovu a znovu se změněným nickem. Ale můžeš se snažit jak chceš, styl jakým píšeš, hlupáctví a mizerný pravopis tě VŽDYCKY prozradí, ty frustrovaná chuděro.

Martin Tesařík
03. 01. 2023 03:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Janisa
02. 01. 2023 23:04

To jsou kecy, vždyť Pleky 22. i 26. hrál zápasy za Kladno.

lekno
02. 01. 2023 11:28

Nyní nás dostala ! Dojalo mě to. Promiňte, fňuk, fňuk..
Už vytahuji kapesník.. Ano, je to tak - víme všechno ! Diskutující se současným nickem Martin Tesařík ví ale také všechno, když si hrubě kopne třeba do Lucie Šaf. a její dcerky.

fany22
03. 01. 2023 09:23

No jo. Balde***h - Lenatko - Tesař - Tesařová - Tesařík nemůže unést, že víme všechno. Jen ona, chudinka, neví nic. Jako spousta fanynek LV. Nebo se tak aspoň tváří. Co dělat. Všichni nejsou stiženi silnou sklerózou. A hulvátství tohoto podivného tvora, který kope i do malých dětí, se taky jen tak nezapomene.

Huga
02. 01. 2023 09:28

Martin Tesařík Jdi se konečně bodnout, špíno 🙂

Martin Tesařík
02. 01. 2023 02:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
01. 01. 2023 13:19

Olga Pavlásková :
Nechtěla jsem zde už psát, ale vaše úvaha, cit : “Když opouštíte manželku, opouštíte i děti, čemu na tom nerozumíte ?“ - stojí za odpověď.. Promiňte, ale zdá se mi, že se vám to v hlavě nějak divně otáčí. Vy nechápete fakt, že když manžel opustí manželku, neopouští tím zároveň i děti, pokud se o ně nadále stará - podle vzájemné dohody s ex-manželkou. Je to pro vás nepochopitelné, že ? A co kdyby například manžel pracoval někde na druhém konci světa a chodil by za manželkou, za dětmi jednou za rok na 1 týden ? Jak byste nazvali takové „opuštění“ ? Podle vás by to asi nebylo opuštění dětí, ačkoli by s nimi ve srovnání se současnou péčí Plekyho o syny strávil ten manžel mnohem méně času za celý rok. Protože ten manžel „neopustil“ manželku na 1 týden v roce.. Pro vás manželka + děti = 1 osoba. Ty děti ale nejsou s LV fyzicky spojeny, rozumíte ? Nejedná se o siamská trojčata - LV + 2 synové.

lekno
01. 01. 2023 13:21

Když Tomáš opustil LV, neopustil tím zároveň 2 děti. Pokud vám tento fyzikální jev nedochází, možná by pomohla návštěva u odborníka. Neboť vy asi nerozumíte jednoduché myšlence, že i když se manžel rozvede s manželkou, neznamená to zákonitě, že opustil navždy děti. A nešpiňte Plekyho furt. On byl, je a jistě i zůstane dobrý otec. Tomáš Pl. rodinu nerozbil a v manželství obstál. Snažil se, pokud mohl.. Ale když nastanou vážné důvody ve vztahu a tam nastaly – oba manželé taky s rozvodem souhlasili - pak je rozumnější rozchod, než žít v toxickém vztahu a otrávit toxicitou též děti. Všechno by vnímali a neměli by asi moc klidu ve vývoji. Myslím, že takhle je to pro ně lepší.

picoda
09. 01. 2023 23:04

Olga Pavlásková
01. 01. 2023 09:41

Hele, Huga, souhlas. Reaguju na tenhle článek, ale pokud LV lezla do postele ženatýmu U., tak jí to na cti taky nepřidá. To se můžeme bavit o tom, jestli okradli zloděje apod. Nicméně Plekanec si s LV udělali děti a jsou oba odpovědní za jejich dobrý vývoj. A tady to vypadá, že Plekanec neobstál a spolu s milenkou Šafářovou rozbili stávající rodinu a to zas na cti nepřidá jemu. Ale jo, všichni tu vesměs spekulujeme, máme jen kusé informace z médií a nikdo jsme jejich život nežili, takže jsou to jen dohady, respektive si myslíme, že to tak nějak bylo - jak to podobně bylo v milionech obdobných případů.

Adrianat
01. 01. 2023 10:04

Áno, Plekanec mal navždy zostať s vondrackovou lebo to povedala fanaticka obdivovatelka vondrackovej, tz cajkova, pavlaskova a iná. Nevadí l, že si ta herečka pripravovala rozvod, zrejme si žila aj v kanade svoj samostatný život, na jeho ucet a bola dopredu priipravena. Ale nevadí on mal pri nej ostať navždy! Lebo je to bohyňa pavlaskovej, zničiť si pri nej svoj osobný život, nevadí pavlaskpva povedala, že tak to ma byt vybojoval si styk styk s chlapcami cez súdy v kanade lebo herečka považovala za nebezpečné aby sa stykal so synmi aj jeho mama, hoci dovtedy bola na opetrivanie dobrá, v cechach si vybojovať striedačku, nevadí lepšie by mu bolo v manželstve s vondrackovou! Lebo povedala pavlaskova. Inak aj ta krvava tigrica bola super, ako branila synov pred otvom. Mimochodom som sa zľakla keď sa ukázala herečka na celej obrazovke televízora v specialistoch, ty kokso ona je fakt dosť sesla, a teraz ten posledný rozhovor fuuu, no teda jaksi opuchnuté, horné viečka riadne spadnutie, fúú moje kolegyne cez 40 vyzerajú lepsie

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.