Smutný zvrat u Šafářové! Plekanec skončil bez milovaných synů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Smutný zvrat u Šafářové! Plekanec skončil bez milovaných synů

Velkolepé Vánoce, na které se rodina Tomáše Plekance (40) tolik těšila, se bohužel nekonaly. Původně si měli manželé Štědrý večer užít i s hokejistovými nejstaršími syny Matyášem (11) a Adamem (7), nakonec ale bylo vše jinak.  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
01. 01. 2023 13:29

Adrianat : Zábavné, povedený příspěvek.. Olga P. bude ale asi stejně i nadále rapotat jako papoušek to své. Třeba si jen změní nick.. A něco na tom ohledně Lucie V. také bude. Ta má ve zvyku tajit své flirty. Na párty po Slavících - na videohovoru s moderátorem, kde ona básní o zakázaném krajíci chleba - tam mi připadá, jako by ji předtím "přejel náklaďák". Spokojená tehdy byla, nakrátko.. Možná ji právě obšťasnil někdo s "brutálním humorem", co má movitá paní ráda..

Huga
01. 01. 2023 08:30

Martin Tesařík Kampak se nám poděla Martina Tesařová, Martin Tesař, Balde***h.... Změníme jméno, trochu změníme smajlíky (nenápadně!) a jedeme dál, že, špíno?

AliAlice
01. 01. 2023 13:19

Huga.. .

Huga
01. 01. 2023 08:26

Pavlásková A co ženatý Ujfaluši? Který se ovšem vyjádřil, že mu s diblíkem nešlo o vztah 🙁 Ale když už mu vlezla do postele, tak si s ní párkrát vrznul a kopl do..... To je zajímavé, jak se téhle skutečnosti vy fanyny LV vyhýbate, jako čert kříži. Ale s naivním Plekancem to klaplo. Rychle otěhotnět, pojistka Dolce Vita.

Olga Pavlásková
01. 01. 2023 06:33

Fanny 22, mícháte hrušky s jablky. Je rozdíl, když se vdáváte kolem třicítky a neničíte někomu rodinu, oproti tomu, když se vdáváte kolem třicítky a svého nastávajícího, otce malých dětí, před tím “rozvedete”.

fany22
01. 01. 2023 09:56

Nikoliv. Patláte to Vy. Točíte se v kruhu a nejste schopna z něho vystoupit. Šafářová nikoho nerozvedla, nehledě na to, že rozvést spokojené manželství je téměř nemožné. Zkuste víc vnímat realitu. A nepovyšujte Vaše rigidní teorie na nějakou obecnou pravdu.

I když člověk vyznává pevné a celoživotní vztahy, jako třeba zrovna já, nesmí být to být tak, a taky to tak n e n í, že jsou lidi odsouzeni setrvat na doživotí v nešťastném vztahu, když na základě prvotního okouzlení udělají chybnou volbu, nebo se vezmou kvůli tomu, že po krátké známosti čekají dítě.
Tím přece NENÍ naprosto řečeno, že lidi mají bez rozmyslu dělat opak a lítat od jednoho k druhému v té cestě za štěstím. Chápete to?

Tento rozvod byl bystřejšími lidmi trochu předvídaný, ti informovanější ho déle očekávali, a co hlavního - oba manželé se na něm dohodli. Co na tom chcete hodnotit?

To, že podléháte nějakým iluzím na základě dodatečné lži, inspirované nechutným bojem o miliony, a že Vašemu omezenému vnímání vyhovuje vidět LV jako opuštěnou oběť, je pouze Váš problém.
Ale na základě vlastních hranic byste neměla ubližovat lidem. A to skutečně děláte.
Tímto tu nekonečnou rozmluvu končím, ať už odpovíte cokoli.

Olga Pavlásková
01. 01. 2023 06:17

Když opouštíte manželku, opouštíte i děti, čemu na tom nerozumíte? To, že pak máte děti občas na hlídání znamená, že jste se na zbytek času vykašlal a dáváte čas někomu/něčemu jinému a dětem hodně ubližujete. Někdo to nechce slyšet, protože se těžko vyrovná s tím, že jako rodič napáchal mnoho škody, tedy zcela zjevně selhal.

Martin Tesařík
01. 01. 2023 00:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Uživatel_5617113
31. 12. 2022 18:20

Přestaňte tady šířit pomluvy a lži. Zameňte si před Vašim prahem. Potom o někom širte nechutný pomluvy a lži.

lekno
31. 12. 2022 18:12

Olga Pavlásková, Uživatel_5461206 - Diskutující - opakujete po sobě stejnou pomluvu jako zkažený gramofon - "Opustil rodinu !" Nestydíte se takto zavádět ? Kdyby byl Tomáš Pl. špatný otec, který kašle na syny a nestará se o ně po rozvodu, pak můžete něco takového vypisovat. Ale on byl a je dobrý táta. O své syny z 1. manželství se poctivě stará nadále a neopustil je. Opakuji znovu pro tupé hlavy – Opustil bývalou ex-manželku LV, ne rodinu, ne syny. Tak tady nešiřte lež ! A nebyl on ten, co způsobil rozpad toho manželství. Jistě tam byly vážné důvody k rozvodu, nepište bludy, že nebyly. Tomáš Pl. je uzavřený typ, nebude vše vytahovat na veřejnost z toho vztahu. Není on povinen zůstávat a žít se ženou, se kterou žít nechce, aby se v posteli přetvařoval. O co vám jde ? Vy byste ho násilím nahnali do celoživotního vztahu s osobou, se kterou on být nechce ? Ano, vypadá, že nahnali. Vám je to jedno – ať se s ní povinně sexuje, kvůli dětem, že.. Tomáš ale není sexuální otrok, račte si uvědomit. A vaše pravděpodobné hypotézy o tom, proč opustil rodinu – jsou zaujaté a neobjektivní. On ví nejlépe, proč. Okydat na závěr i jeho současnou manželku, Olga Pavlásková - to jste jen předvedli, co je ve vás. Nevíte, proč si Lucii Šaf. vzal. Nevíte, co k sobě cítili a cítí – ale kydat umíte. Je to jeho věc, s kým žije, koho chce. Natlučte si do hlavy, že vy mu do toho poroučet nebudete..

lekno
31. 12. 2022 18:24

Ještě doplním větu z mého příspěvku, abyste nepřekroutili její smysl - „On ví nejlépe, proč.. opustil Lucii V.“. A mám vás dost.. Jděte se - víte co..

Olga Pavlásková
31. 12. 2022 14:50

Tak Plekancovi to asi srdce nerve, když opustil rodinu a založil si další. Kdyby mu na dětech záleželo, tak v původním manželství vydrží. Nikde to není růžové a manželé by měli překonat řadu problémů (být v dobrém i ve zlém) a nemyslím, že by ho L. Vondráčková bila, chlastala nebo měla vážnou duševní poruchu, tj. že by byl opravdu vážný důvod pro rozvod. Pravděpodobně opustil rodinu kvůli milé, odpočaté třicítce, které silně tikají biologické hodiny, která si kvůli vlastnímu štěstí neváhá urvat pro sebe co nejvíc, nehledí na nic okolo a pravděpodobně je tak naivní, že věří řečem typu: “žena mi nerozumí”.

fany22
31. 12. 2022 20:07

Olga Pavlásková - už bylo řečeno asi vše, ale přesto doplním, protože Vaše konstrukce jsou opravdu výživné. Kdo se zajímá, tak ví, že mezi Plekancem a Vondráčkovou vztah dlouhodobě nefungoval, jen se míjeli, komunikace a soužití žádné. Rozvod řešili dlouho, ona dokonce jako první, tak pardon, že se Vás nezeptali na schválení.
Posměšná poslední věta se Vám taky povedla. Jako by se Vondráčková nevdávala v jednatřiceti, v pokročilém těhotenství, po krátké známosti a vztahu na dálku.
Noční návštěvy Hádka u Lucky v Praze byly dle Vás zřejmě jen neškodnou romantikou, její úlet se Sekáčem v Kanadě se vůbec nekonal, a uhánění (tehdy ženatého) Ujfalušiho krátce před Plekancem taky jako by nebylo. Svatá prostoto!
Zajímal by mě Váš názor, kdyby to některý z těch pánů myslel s Vondráčkovou opravdu hluboce a vážně.
A vlastně snad ani nezajímal.

Jana Nováková
31. 12. 2022 12:27

Co se furt do LV navážíte.Udělala vám něco?Pomlouvejte zas někoho jinýho.Třeba kvůli zpěvu.Umí snad zpívat dcera Dalibora Jandy?? Nebo Slováčka ? Nebo L.
Filipový.Vždyť je to bída,­hrůza,­utrp­ení.Vy chytračky,kdybyste měly Plekance,tak Bůh ví,jak byste ho oškubaly.Pak by možná zjistil že byla LV z laciného kraje.

fany22
31. 12. 2022 13:19

Pokud jsem si všimla, jsou tu pouze reakce na nesmyslný příspěvek uživatele 5461206. Tak co tady vyvoláváte? Bojovníkům za LV chybí jako obvykle logika a jak vidět, i schopnost vnímat psaný text. Je takový problém vrátit se na začátek?
A lekno nenapsala nic špatného nebo nepravdivého. Takže lze jen opakovat, že Plekanec neodešel od rodiny, ale rozvedl se s ženou, s kterou to dlouhodobě nefungovalo, a s kterou dlouhodobě rozvod řešili. Takže zkratka, že P. odešel, dokonce snad z nějakého rozmaru, není nic jiného, než tupost.
Tak tady laskavě nekažte bludy.
Dál - Vaše hodnocení kvality zpěvu je celkem mimo, ale když jste to tedy otevřela, Slováčková nezpívá špatně, Filipová je výborná, a Jandovou neznám. Ale žádná z nich neplní neustále bulvár.
A na závěr - zřejmě máte podobnou morálku jako Lucie Vondráčková, takže Vám lži a podrazy nevadí. To ale opravdu není nic ke chlubení.

lekno
31. 12. 2022 18:05

Jana Nováková – Je to váš problém, když kritický názor považujete za pomluvu. Nastudujte si raději, co znamená pojem – pomluva.. A pokud si myslíte, že LV byla z laciného kraje, tak si myslete dál. Já to vidím tak, že nebyla. Shrabla, co se dalo a púvodně chtěla mnohem víc, no nevyšlo jí to všechno, že .. Jinak, vaše slovní útoky o chytračkach a škubání jsou k smíchu.. K tomu tolik, že já bych Plekyho tak neoškubala jako ona a myslím, že ani další osoby, které si zde v diskusi nenasadili na LV růžové brýle. Ale taky bych po něm nešla, je na mne trochu mladej hoch..

lekno
31. 12. 2022 12:11

Tomáš Pl. neopustil rodinu. Opustil pouze Lucii V. Své syny ne. Že nějaký uživatel v této diskusi považuje bývalou ex LV za jeho celou kompletní rodinu - to už vypadá na problém v hlavě..
Když prakticky manželství skončilo, proč by v nefunkčním vztahu měl Tomáš zůstávat navždy ? Aby se z něj lépe setřásaly korunky ? Možná měl pocit, že žije v toxickém vztahu. Vždyť taky rozvodem z něj získala a soustavně má LV dost majetku i příjmu od něj. Mělo by jí to stačit.. On není otrok, který byl povinen být doživotně zapřáhnutý jako osel a táhnout za sebou na voze naloženou ženskou na peřině i s jejími manýry.. Asi chtěl manželku, co umí mít ráda. Ne 24-hodinovou herečku. Chtěl upřímnou normální osobu se kterou bude mít skutečnou rodinu, ne divadelní..

Mirka2112
31. 12. 2022 07:49

Divím se, že pan Plekanec tak dlouho s Lucinou vydržel....
Nyní má kolouška, ještě že má Lucina syny. Kdo ví, jak by to dopadlo....

norissk
31. 12. 2022 07:13

Martin Tesařík ...a ty seš jelito číslo 2 🤦 poněvadž novinářská žumpa se pídí po každém prdu a stačí když se dozvědí, že prostě chytli chřipku a už z toho dovedou udělat rodinnou tragédii, ještě si k tomu každé třetí slovo vymyslet a fanatičtí fanoušci Vondráčkové mají žně a mohou se přetrhnout, jen aby to Plekancovi pořádně natřeli 🤣🤣🤣

norissk
31. 12. 2022 07:08

Uživatel_5461206 ...ty seš ale jelito 🤦

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.