Šafářová s Plekancem se plácli přes kapsu: Romantika u Forejta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šafářová s Plekancem se plácli přes kapsu: Romantika u Forejta

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová vyrazili do restaurace, kde se podávají speciality připravované pod vedením slavného šéfkuchaře Přemka Forejta. Jaký na ně restaurace udělala dojem?
Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová vyrazili do restaurace, kde se podávají speciality připravované pod vedením slavného šéfkuchaře Přemka Forejta. Jaký na ně restaurace udělala dojem? (Koláž Blesk Sport)

Není nad to si jednou za čas vyrazit bez dětí na rande ve dvou! Romantický večer si dopřáli manželé Lucie Šafářová (37) a Tomáš Plekanec (41), kteří navštívili vyhlášenou olomouckou restauraci Entrée. Ta má zvučné jméno i proto, že její kuchyni vládne šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt (36).

Je potřeba se umět rozmazlovat, kdykoli se naskytne příležitost. O tom ví své i manželé Plekancovi, kteří jsou v jednom kole. Rande v luxusním podniku tak přišlo víc než vhod. O kulinářský zážitek Entrée se podělili se svými sledujícími na sociálních sítích. Zaznamenat stihli ale pouze dezert, což je pro Přemka Forejta asi ta největší reklama – všem předchozím chodům zřejmě nešlo odolat, a tak je nezvládli ani zdokumentovat a rovnou je snědli!

Lucie Šafářová: Domovu vládne pořádek!

Video se připravuje ...

Alespoň pak ukázali na tištěném menu, na čem si celý večer pochutnávali. Jak informoval deník Blesk, menu nabízelo například tlačenku s uzeným úhořem a bystročickým zelím, foie gras s rakytníkem, čekankou a muškátem či jelena s celerem, cibulí a ančovičkami. A kolik celý večer manžele stál? Za degustační menu zaplatí jedna osoba 1750 korun. Pro dvě osoby, které nepohrdnou sklenkou dobrého vína, jde tak o poměrně nákladný zážitek. Člověk si ale musí čas od času umět udělat radost, která nakonec bývá k nezaplacení.

Teď se věnuju rodině, říká Přemek Forejt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.