Eva Burešová o svatbě s Forejtem: UŽ JE PO VŠEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Eva Burešová o svatbě s Forejtem: UŽ JE PO VŠEM

Eva Burešová a Přemek Fotrejt oslavují tříleté výročí vztahu
Eva Burešová a Přemek Fotrejt oslavují tříleté výročí vztahu (Instagram)

Tak napjatě se čeká na to, až do toho hvězda ZOO a Slunečné Eva Burešová (31) a Přemek Forejt (36) praští, a ono už je nejspíš po všem. Alespoň podle Eviných záhadných slov. 

Burešová nedávno bojovala s celkovým fyzickým vyčerpáním, které ji dovedlo k myšlence přehodnotit některé životní prioroity. „Myslím si, že v dnešní době neumíme moc odpočívat, dát si ten čas pro sebe. Já jsem se to teď od nového roku naučila. Když chci, dopřeji si čas pro sebe a nevyčítám si to,“ prozradila deníku eXtra.cz. 

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Vyzrála i na uštěpačné poznámky hejtrů, které jí v období největšího kolapsu citelně zasáhly. „Založila jsem si úplně anonymní profil, kde nikdo neví, kdo jsem, a píšu si tam svoje texty, protože já potřebuji pořád něco sdílet, potřebuji něco psát. Stávalo se mi často, že jsem něco napsala, a pak to mělo zvláštní odezvy, které to vůbec nemělo mít. Takže jsem si udělala účet, kde nikdo neví, kdo jsem, a píšu si tam své myšlenky a mám z toho obrovskou radost,“ vyjádřila se.

A protože otázka týkající se svatby s partnerem Přemkem je evergreen každého rozhovoru s Evou, podělila se i o tuto soukromou záležitost. Ovšem... to se neobešlo bez překvapení.  „To já nevím, možná bude a možná už třeba byla,“ řekla ke svatbě záhadně. 

Vinaři v šoku! Konec sklípků a koštů? Kalouskův návrat a Burešová má ochranku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
21. 3. 2024 • 10:31

Podle titulku u článku, buď už svatba proběhla a nebo už je po všech nadějích, že si ji kdy Forejt vezme, ať si to každý přebere, hlavně, že se o ní pořád píše!

Jaroslav Vašíček
16. 3. 2024 • 10:18

Marie, ta nula jste vy?

AHel
15. 3. 2024 • 16:34

ona si pořád něco musí psát....taky psychopat, kdyby si raději hrála s dětmi...

Uživatel_5166824
15. 3. 2024 • 16:10

nuly jako ty píšou akorát hejty plné jedu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.