Noid o pozadí definitivního konce s Burešovou: Byla to dobrá volba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noid o pozadí definitivního konce s Burešovou: Byla to dobrá volba

Eva Burešová s Václavem Noidem Bártou, ještě když spolu spolupracovali
Eva Burešová s Václavem Noidem Bártou, ještě když spolu spolupracovali (studio Paranoid)

Už je to několik měsíců od doby, co se zpěvačka Eva Burešová (30) rozhodla ukončit spolupráci s hudebníkem Václavem Noidem Bártou (43), který pro ni složil většinu jejích písniček. Noid přiznal, že to zpětně vnímá jako dobré rozhodnutí.

Eva přiznala, že by se ve své hudební kariéře ráda vydala jiným směrem a z toho důvodu vyměnila Václava Noida Bártu za Jiřího Buriana alias Kapitána Dema. „Eva říkala, že by si ráda vyzkoušela nový styl. A ukázalo se, že to byla dobrá volba. Začala spolupracovat s Jirkou Burianem, je to skvělý producent,“ pronesl Bárta pro Expres.cz.

Václav Noid Bárta: Děsím se chvíle, kdy mi dcery přivedou své kluky!

Video se připravuje ...

Za Burešovou nesmutní, naopak se taky posunul dál a našel si novou múzu, kterou je Míša Gemrotová (38). Spolupráci s ní si nemůže vynachválit. „Je to totální umělecká zamilovanost. Protože Míša je nejen úžasný člověk, výborná kamarádka, úžasná mamka a věřím, že i manželka. Ale po technické stránce, je to vynikající zpěvačka, která perfektně frázuje, přijde naprosto připravená, nic nečte z nějakého textu nebo z telefonu. Všechno zpívá z paměti, což je obdivuhodný,“ řekl Bárta nadšeně na adresu Gemrotové, se kterou chystá velké věci.

Vašek Noid Bárta (43) pokračuje v plození: Po třech dcerách bude Vašík?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
20. 2. 2024 • 16:10

Tomu věřím, že našel lepší...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.