Forejt objevil zlatou žílu: Stud stranou, tohle sype | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 21. července 2024

Svátek slaví Vítězslav, zítra Magdaléna

Forejt objevil zlatou žílu: Stud stranou, tohle sype

Český Slavík 2023: Přemek Forejt
Český Slavík 2023: Přemek Forejt (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan)

Na sociálních sítích za léta účinkování v pořadu MasterChef nastřádal ke čtyřem stovkám sledujících. Přichází správný čas, aby Přemek Forejt (37) svou pupularitu ještě více zúročil. A že jeho způsob nebude někomu po chuti? S tím se podle jeho slov počítá...

Zhruba před dvěma lety ohlásil spolupráci s fastfoodovým řetězcem McDonald´s. Otevřeně přiznal, že jeho hranolky jsou bezkonkurenčně nejlepší a v kampani se snažil přimět lidi, že i maso, které se využívá v přípravě burgerů, pochází z kvalitních zdrojů. Veřejnost tak rozdělil na dva tábory. Zatímco jedni jeho počin ocenili, další jej počestovali nelítostnou kritikou.

„Velké věci obvykle ve společnosti vyvolávají emoce a rozdělují ji. A moje spolupráce velkou věcí je, takže to není nic neobvyklého. Jsem kuchař, věnuji se fine diningu, ale to, že ho dělám, neznamená, že nemám rád fast food. A to možná některé lidi zvedá ze židle,“ okomentoval plejádu hejtů před časem pro eXtra.cz. 

Kuchař Přemek Forejt: Jsem rád, když mi někdo uvaří!

Video se připravuje ...

„Já se za fast food nestydím a nikdy jsem se nestyděl. Mám rád pestrost. Je ale možné, že se za to někteří lidé stydí, možná proto jich je vidět tolik v autech na parkovištích u fast foodu namísto toho, aby si sedli v restauraci. Já zastávám názor, že pokud se za něco stydím, neměl bych to dělat,“ vzkázal také hejtrům. 

Se stejným přístupem se pustil i do dalšího podnikání. Spojil talent, zkušenosti, neotřelé nápady, radost s práce s lidmi i slávu a otevřel kurzy, na kterých slibuje, že naučí vařit každého ze svých svěřenců. Aktuálně vše Forejt, který vystupuje také pod přezdívkou P48, podpořil masivní slevovou akcí, prvních 300 zájemců má tak jeho kurz vaření za poloviční cenu, tedy za 2000 korun. A že je zájem - v první várce zbývá už jen posledních 11 míst. 

Jenže každá mince má dvě strany, i tady Přemek naráží i na nevoli ze strany těch, kteří si zvykli, že recepty s přesným postupem publikuje bez nároku na odměnu. „Bývávalo to zadarmo,“ bouří se. To však Forejta ani nyní brzdit nebude, už má totiž zájemce i na další kurzy, kteří jsou ochotni připlatit i dvojnásobek.

Eva Burešová: Na 1. máje dostala pusy od tří chlapů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
8. 6. 2024 • 12:51

Potetované strašidlo Dovede si představit, až zestárne a bude mít " vytahanou" kůži, jaký bude krasavec ??

pepa333
6. 6. 2024 • 05:24

Forejt to může okecávat jak chce, ale peníze až na prvním místě. Tady o žádnou gastronomii vážně nejde.

yokky
5. 6. 2024 • 23:34

beladona
5. 6. 2024 • 22:02

Dianthos
----------
Podstatné ttaky ale je znát míru a brát ohled na nějaké společenské postavení.Pokud bych měla od takového kuchaře něco dostat k jídlu, vrátila bych to.Neupravený lidi jsou docela hnusní, ale hranolkům a kečupu v mekáči snad ho pustí.Co se týče potetovaného krku - zranitelné části těla , pak nevím, před čím se vnitřně brání.
Nezavadila bych o něj ani náhodou, sorry a je mi fuk, jak se on cítí!Do kuchyně takhle nepatří, leda vidle a hnůj!

yokky
5. 6. 2024 • 18:02

hnus a to pracuje v mezi lidmi,­,fuj,,­,gar­bage

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.