Tajemství bříška Burešové odhaleno: Mám tam schovanou takovou věc... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Tajemství bříška Burešové odhaleno: Mám tam schovanou takovou věc...

Ceny Anděl 2023: Přemek Forejt a Eva Burešová
Ceny Anděl 2023: Přemek Forejt a Eva Burešová (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) a Přemek Forejt (36) samozřejmě nemohli chybět na předávání cen Anděl, kam dorazili v dobrém rozmaru. Na Burešové navíc bylo vidět, že je na tom psychicky o poznání lépe. Pozornému oku neunikl však ještě jeden detail - vzdouvající se šaty. Že by tedy za jejími nedávnými zdravotními potížemi stálo další těhotenství? 

V útlých bílých šatech, které byly ozvláštněny masivním růžovým šálem, byla Eva naprosto nepřehlédnutelná. Možná právě proto padlo více očí i na oblast bříška, které se pod šaty rýsovalo. Že by se ale rodina rozrůstala, Eva popřela. 

Eva Burešová bude hvězda muzikálu Beetlejuice: Opět v páru s Lamborou!

Video se připravuje ...

„Mám tam schovanou takovou věc, kterou brzy zveřejníme. Není to ale těhotenské bříško, prosím vás. To, že jsem se najedla do uplých šatů, nenaznačuje nic takového. Mám z toho radost. Andělé jsou přesně ta akce, kde se umělci mohou vyblbnout,“ upřesnila posléze pro Super.cz dvojnásobná maminka. Víc ale neprozradila. 

Před pár dny Eva oznámila také definitivní konec v Zoo. „Rozhodla, že se vrátím k divadlu. Začínám zkoušet Beetlejuice, mám Ježíše, Draculu, Bodyguarda. Do toho budu vydávat svoji desku, plánujeme velké věci a nejde to dohromady skloubit s natáčením. A samozřejmě s rodinou,“ vyjádřila se. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
4. 4. 2024 • 11:14

To bude tím renaulttismem .

Celebrity-chachacha
4. 4. 2024 • 11:13

Šmarjápanno. Celá ČR už je zamořená Bureškou.

AHel
3. 4. 2024 • 15:13

Ona se tak divně primitivně vyjadřuje až je to k nevíře.

AHel
3. 4. 2024 • 15:04

To je párek naprosto arogantních a nepříjemných lidí a asi budou nepříjemní i sobě, ona tahá po schodech metry nějakého nevkusného hadru a on jí s tím nepomůže, aby se nenatáhla na schodech a čučí do mobilu, opravdu moravské hovadinko.... příšerný, chudáci děti, kdo je asi hlídá....zadělává si tak na průser až budou větší....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.