Burešová promluvila o tragické smrti: STOJÍ ZA TÁTOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Burešová promluvila o tragické smrti: STOJÍ ZA TÁTOU!

Eva Burešová se tvrdě ohradila proti šikaně
Eva Burešová se tvrdě ohradila proti šikaně (Instagram.com)

Českem otřásla tragická událost sebevraždy chlapce (15), který za bouřlivého skandování spolužáků skočil ze střechy budovy školy. Student byl patrně dlouhodobě obětí šikany. Škola však od všeho dává ruce pryč. Zlomenou rodinu, která patrně přišla o to nejcenmější, co měla, nyní žaluje. 

Škola není jen místem vzdělávání, vzhledem k množství času, které v ní děti tráví, by měla zajistit i bezpečný přístav. Ovšem to se nezřídkakdy vymyká kontrole. Šikana totiž není neobvyklá. S výpady spolužáků ostře namířenými proti jejich osobě se alespoň jednou setkalo neuvěřitelných 40 procent žáků - alespoň tak to uvádí poradenské centrum Minimalizace šikany. Smutná realita se těžce dotýká i zpěvačky a herečky Evy Burešové (31). Jako dvojnásobná maminka se rozhodla na celou kauzu tvrdě reagovat. 

Eva Burešová bude hvězda muzikálu Beetlejuice: Opět v páru s Lamborou!

Video se připravuje ...

„Škola, ve které přímo na jejím místě spáchal sebevraždu mladý kluk kvůli šikaně, která školou prostě byla přehlížena a ignorována, se rozhodla žalovat otce tohoto chlapce kvůli poškození dobrého jména?! Nepoškodila si tato škola jméno náhodou sama, když něco tak tragického dopustila, když volání o pomoc neřešila, když nechala žáky, aby přihlíželi a ještě vše natáčeli na sociální sítě a skandovali, ať chlapec skočí,“ postavila se na stranu zlomené rodiny na sociálních sítích. 

„Opravdu chtějí žalovat otce, kterému se stala tak tragická věc a on jen veřejně hájí alespoň zbytek práv, co jeho syn má? Opět budeme podporovat tyhle hnusy a podkopávat nohy slabším, ale evidentně v právu?!“ ptala se dál...

„Místo žaloby otce by měli řešit, co děje s touto tiktokovou generací bez citu, strachu, empatie, a jak je něčeho takového vůbec schopna. Vím, že je před námi spoustu práce, ale někdy mám pocit, že je to těžší a těžší. Chraňte si své city prosím. A bojujte vždy za práva těch, co se bránit sami nedokážou,“ posteskla si a zároveň vyzvala všechny, kterých se týkají podobné problémy, aby si svou bolest nenechávali pro sebe. „Je vás tolik, co se cítíte sami, že ve chvíli, kdy se ozvete, zjistíte, že sami nejste a společně zvládnete pohnout horou,“ připsala na konec prohlášení...

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vladimira1
15. 4. 2024 • 20:56

Eva Burešová to popsala přesně!
Souhlasím se vším!
V naší společnosti nejlepší obrana je útok!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.