Hvězda Eva Burešová: Přišla o nový kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda Eva Burešová: Přišla o nový kšeft!

Eva Burešová
Eva Burešová (Profimedia.cz)

Mění své priority. Herečka Eva Burešová (30) se od seriálu Slunečná pět let nezastavila. Měla se dokonce objevit i ve zbrusu novém rodinném příběhu tří sester, ale šlus. Teď je ale vše překvapivě jinak. Primácký seriál ZOO, jehož je hlavní hvězdou, na podzim míří ke svému závěru a herečka nemá zatím podepsanou žádnou další smlouvu!

Naštěstí to bere statečně. „Chci se více věnovat hudbě a zpěvu. A taky rodině,“ upřesnila Burešová. Překvapivé odložení projektu ji tak příliš nezaskočilo. Odložený seriál Televize Prima bere herečku jako vzácné rodinné stříbro. Proto jí už na přelomu roku nabídla nový projekt, který již pomalu získával obrysy. Plánovaný seriál je nyní ale prozatím odložený. Deníku Aha! to potvrdil i mluvčí Josef Ducký. „Po skončení natáčení ZOO jsme se s Evou domluvili na několikaměsíční pauze, kdy se chce věnovat své hudební kariéře a rodině,“ vysvětlil. „O návratu Evy Burešové na Primu do nových projektů budeme včas informovat,“ dodal mluvčí.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Vrací se k muzikálu

Dvojnásobná držitelka bronzového Českého slavíka se už těší, že zase naskočí do hudební části svého života. „Čeká mě muzikál Beetlejuice a vracím se do Jesus Christ Superstar,“ řekla hvězda karlínského divadla, která tam září také v muzikálech Bodyguard a Sopranistky.

Kvůli zdraví musí zvolnit

Evě ukázalo varovný prst i její zdraví a fyzická kondice. Na přelomu roku musela vzdát vystoupení v O2 areně. Ležela několik dní v benešovské nemocnici. „Nejsem robot, jsem člověk,“ řekla.

Eva Burešová - Beetlejuice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
24. 3. 2024 • 22:20

A on ji ještě někdo něco nabízí ? Arogan­tní,ne­hezká,­protiv­ná ženská.

Jana Nováková
24. 3. 2024 • 22:19

A on ji ještě někdo něco nabízí ? Arogan­tní,ne­hezká,­protiv­ná ženská.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.