počet znaků:50 Forejt se neobešel bez tlumících léků: A Burešová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Forejt se neobešel bez tlumících léků: A Burešová?

"Pankáči" Přemek Forejt a Eva Burešová měli perný víkend
"Pankáči" Přemek Forejt a Eva Burešová měli perný víkend (Instagram)

Šéfkuchař Přemek Forejt (36) je příznivcem tetování, a i když jich už jeho tělo zdobí několik, stále nemá dost! Nyní se pochlubil novinkou, kterou neschová ani rondon. Končí totiž až pod bradou...

„Mám dva rukávy, motýla a chtěl jsem to spojit. Když jsem byl u mého tatéra, tak jsme se o tom bavili a řekl mi, jestli nechci krk. Nejdřív jsem nevěděl, zda to není moc, ale pak jsem si řekl, že jsem stejně skoro celý potetovaný a lidé to na mně znají. Tak jsem do toho šel,“ práskl na sebe Forejt v rozhovoru pro Super.cz. 

Vinaři v šoku! Konec sklípků a koštů? Kalouskův návrat a Burešová má ochranku

Video se připravuje ...

Prozradil také, že došlo i na kritické momenty, zvlášť místečka pod bradou mu dala natolik zabrat, že se neobešel bez anestetik. „Nebylo to příjemné, nebudu si hrát na hrdinu. Takže ano, potřeboval jsem pak trochu pomoct,“ přiznal. 

A jak je na tom jeho partnerka Eva Burešová (30)? Přeci jen - tetování je návyková záležitost. „Evička mě v tom podpořila, líbí se jí to. Když jsem se s ní potkal, tak neměla jedinou tečku, a teď s tím začala. Postupně, pomaličku a taky má pár hezkých tetování,“ řekl s úsměvem šéfkuchař.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
11. 4. 2024 • 08:56

To tetování na krku je hezké, kdyby nebylo na krku. Podle mého názoru je to už moc. Navíc barvy jsou sytější, než motýl, takže to není sjednocené.
I potetovaný může být někdy elegantní a vzít si oblek a vypadat jako gentleman.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.