Kde a jak se v tropických vedrech chladí celebrity? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kde a jak se v tropických vedrech chladí celebrity?

Eva pózuje jako malá mořská víla na skále.
Eva pózuje jako malá mořská víla na skále. (Foto FTV Prima, Instagram.com)

Venku je tak horko, že už nepoužíváme opalovací krémy, ale rovnou grilovací koření! Takovými vtípky o vedrech jsou teď sociální sítě doslova nabité. A k tomu patří samozřejmě i snímky z pláží, od bazénů, moře či českých rybníků. Stručně řečeno – kdo může, prchá k vodě!

EVA PERKAUSOVÁ (29): SEXY MAMINKA

Hvězdná moderátorka Primy přiznala, že má velmi ráda moře a teď stejné lásce učí svého devítiměsíčního syna. „Já jsem milovník moře, Killian vypadá, že zatím není, proto jsme mu sem dali bazének, do kterého dáváme mořskou vodu,“ práskla na sebe Eva na sociálních sítích a přidala fotky z dovolené na Krétě. Nad její skvělou postavou si povzdychne nejedna dáma (o pánech nemluvě). Jenže ta rozhodně není zadarmo! Moderátorka podle svých slov maká ve fitku. „Dostala jsem se do formy za krátkou dobu. Sama jsem to nečekala. Lítám kolem miminka, to je asi hlavní recept!“ tvrdí Perkausová.

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka!

Video se připravuje ...

TEREZA MAXOVÁ (51): SKÁČE PO OSTROVECH

Zatímco našinci do Turecka létají jen na dovolenou, modelka Tereza Maxová (51) tam má svůj druhý domov. Se svým manželem a dětmi totiž bydlí v tureckém letovisku Kaplankaya poblíž Bodrumu, odkud pochází rodina jejího manžela. O prázdninách Tereza s rodinou pravidelně holduje tzv. island hoppingu čili »skákání« z ostrova na ostrov na jachtě. Letos si rodinka vybrala řecké souostroví Dodekanésy ve východním Středomoří.

Už navštívili ostrovy Kós, Leros, Patmos a plují na další. Tereza je maminkou syna Tobiase (22), kterého má z prvního manželství s tenistou Frederikem Fetterleinem (52), se současným manželem má další dvě děti, dceru Mínu (13) a syna Aidena (11). Jak je vidět ze snímků na sociálních sítích, i trojnásobná maminka si umí hrát – třeba s nafukovacími růžovými plameňáky.

Tereza Maxová: Miluji blešáky, úlovky z nich mi lidé vždycky chválí

Video se připravuje ...

HANA MAŠLÍKOVÁ (41): MELOUNY V AKCI

U azurového bazénu odpočívající moderátorka a modelka své sexy bikiny barevně sladila s nejlepším občerstvením do horkého dne, ledově vychlazeným melounem. Tělo si do dokonalosti vypracovala už loni, kdy trénovala ve fitku každý den na soutěž kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague. V kategorii Bikini fitness získala zlatou medaili! Z posledního snímku na jejím Instagramu vyzařuje letní pohoda a připomínka, že melounová sezona právě vrcholí!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.