Chtěla jet za milencem, ale... Zákaz od Felixe pro Dádu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chtěla jet za milencem, ale... Zákaz od Felixe pro Dádu

Dagmar Patrasová musí návštěvu Itálie odložit
Dagmar Patrasová musí návštěvu Itálie odložit (Czech News Center / Rušinová Mária)

Není tajemstvím, že Dáda Patrasová (67) stále nepřerušila vazby se svým italským hřebcem Vitem, který jí byl největší oporou poté, co Felix Slováček (80) zakotvil v náruči o 39 let maldší výtvarnice Gelemové. Dokonce se jej chystala letos v létě navštívit. Z cesty ale sešlo - kvůli Felixovi!

O Vitovi mluví Dáda jako o dlouholetém příteli. Opakovaně také potvrdila, že jsou v denním kontaktu - buď si zavolají přes Skype, anebo si alespoň napíší. Na letošní rok měla Dáda s rodinou také plánovaný výlet do Kalábrie, jehož součástí byla i návštěva Vita. Setkání dávných milenců je ale v ohrožení. 

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

Zatímco minulé léto vyrazila Patrasová za Vitem sama, letos s ní měl odcestovat i Felix a možná, že i některé z dětí. Felixovi se však patrně do zahraničí příliš nechce, a to i přestože mezi ním a Vitem patrně žádné napětí nepanuje. „Jezdili jsme za ním do Itálie spoustu let. Je to náš v podstatě rodinný kamarád,“ vyjadřoval se Felix o Vitovi ještě nedávno pro web Prima ženy. 

„Letos mi moře nevyšlo a Felix se mnou nikam jet nechce,“ posteskla si nedávno Dáda Blesku. Že by šlo ale o důsledek manželské krize se nejspíš tvrdit  nedá. „Náš vztah je takový jako po čtyřiceti letech manželství. Někdy mi to připadá, že jsme jako bratr se sestrou, někdy zase, že jsme milenci,“ řekl Felix pro eXtra.cz. Za zrušením plánů tak patrně stojí spíše pracovní vytížení saxofonisty. 

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
19. 8. 2023 • 09:11

Hahaha on vás někdo nutí do PÍCHÁNÍ
Tak si počkejte až nenápadně bude bulvár šmírovat okolí a bude tam nějaká krasavice inteligentní a bude si chtít špendlíkem píchnout

Sýkorka Borka
19. 8. 2023 • 09:10

Nech sa zbalí a ide sama.Kufre jej niekto odne­sie.Pr­ispôs­obovať sa chlípnikovi,ktorého avantúry ju zrejme k chlastu doviedli,je blbosť...

milan59
19. 8. 2023 • 09:09

Tak hlavně že vy VPOŘÁDKU JSTE
Hlavně až vás budou denně bulvár šmírovat,tak jsem zvědav jak to dlouho vydržíte a hlavně pak tu kritiku od pisálků až to bulvár hodí do éteru co/jak/s kým denně děláte

milan59
19. 8. 2023 • 09:07

Hahaha tak to si madam pletete,Dáda s tím "milencem" nefantazíruje,to dělá bulvár. A i kdyby to byl její "milenec" tak do toho vám nic není,vám taky nikdo neurčuje jak a s kým máte svůj život žít!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.