Padl trest pro Patrasovou: Felix hodil Dádu přes palubu ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Padl trest pro Patrasovou: Felix hodil Dádu přes palubu

Soud rozhodl bez její přítomnosti.
Soud rozhodl bez její přítomnosti. (archiv Blesku)

Dáda Patrasová (67) se sice vyhnula soudnímu řízení za havárii, kterou způsobila v opilosti, nicméně trestu se rozhodně nevyhne. Možností, jak bude pykat za svoji vinu, je několik. Může ale klidně skončit i s koštětem v ruce na ulici. 

Jednou z možností, jak soud Patrasovou potrestá, je uložení určitého pemza hodin veřejně prospěšných prací. Podle Ministerstva práce a sociálních věcí se veřejně prospěšnými pracemi rozumí pracovní příležitosti spočívající zejména v méně kvalifikovaných pracích při údržbě veřejných prostranství, úklidu a údržbě veřejných budov a komunikací nebo jiných obdobných činnostech vykonávaných ve prospěch obcí nebo ve prospěch státních nebo jiných obecně prospěšných institucí.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

Patrasovou zároveň patrně nemine ani peněžitý trest, soud jí může uložit a s největší pravděpodobností uloží i zákaz řízení, ve hře je i trest podmíněný. „Byl jí vydán trestní příkaz, což je zkrácené řízení, že soud vychází jenom z toho, co je ve spisu. A hrozí jí tedy veřejně prospěšné práce, peněžitý trest, zákaz řízení vozidla a trest podmíněný,“ potvrdil TN.cz advokát Jiří Černý. 

Řízení pod vlivem alkoholu Patrasová i přes policejní důkazy odmítá. Zapírání by ji ale mohlo dostat do ještě většího maléru. „Teoreticky hrozí, že v rámci nového dokazování může vyjít najevo, že se dopustila ještě něčeho horšího, a nelze vyloučit, že by ten trest nebyl nepodmíněný,“ pokračoval Černý. Nyní běží Patrasové lhůta, kdy může proti rozhodnutí soudu podat odpor. Záleží tedy na tom, jak se k situaci postaví. 

„Co vám mám na to říct? Veřejně prospěšné práce Dádě rozhodně neuškodí. Naopak,“ reagoval na rozhodnutí soudu Felix Slováček a dodal: „Doufám, že ji nenapadne se odvolat.“ 

Chybná oprava D1 za 28 mld.? Dáda hledá Felixe! Od oslavy nebyl doma. A Putin obvinil západ

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Fred Finns
27. 7. 2023 • 12:00

Jste v revizi nebo správě dluhu? Jste na černé listině? Nedaří se vám vyrovnat se s měsíčními splátkami? Chcete si koupit dům, auto nebo podnikatelský úvěr, ale jste v revizi nebo správě dluhu? Pokud jste na některou z mých otázek odpověděli ANO? Můžete se přihlásit přes whatsapp: +14092051142 nebo e-mail: larry­fox201­7@hot­mail­.com

Petr Brichcín
26. 7. 2023 • 18:37

Je prima rozlišit pemzu a penzum. I když v Aha je to asi jedno...

ELLA Průšová
26. 7. 2023 • 17:24

lekno; jak často jste "otřesen" vy?

milan59
26. 7. 2023 • 09:45

Přesně tak,skoro to samé jsem taky napsal. - Takže Dáda nedala vzorek na alkohol a policie přesto DŮKZ MÁ Nojo on ji vlastně ten její manžílek natočil jak se motá po vystoupení z auta. Ale že si klidně sedl do autíčka po nějaké té alkoholové akci,aby ho odvezla domů tak to je tedy teda mazec !!Každý se chová po jakékoliv nehodě jinak,někdo je otřesen a někdo jásá a tancuje. Tak hlavně že to Slováček stihl natočit a podat befel polici. .... Nojo SKVĚLÉ SOUDY

lekno
25. 7. 2023 • 14:43

Proč její chůzi na chodníku po nárazu auta on natočil, následně poskytl veřejnosti ? Můžeme 3x hádat. Já už svou odpověď mám, ale ji sem nedám. P. Dáša by nevěřila.. A odkud má policie dúkaz o alkoholu v ní, když ona nefoukala ? Také můžeme 3x hádat. Svědectví mužíčka bez její přítomnosti – že by postačilo ?
A místo toho, aby manžílek pomohl po bouračce ženě s chůzí, když byla otřesena a logicky měla z toho narušenou motoriku, nemuselo to být z alkoholu – tak on si ji raději odzadu natáčí, zřejmě i bez jejího vědomí. A teď prchá na dovolenou + manželce podle jeho slov asi přeje veřejně prospěšné práce. To je ale „milující“ manžílek, jedna radost ! Podle mě, kdyby byla ona skutečně pod silným vlivem alkoholu, on by jí ani nedovolil řídit, tak se dědek bojí o své zdraví. Proč policii a nikoho nezajímalo, co p. Dagmar řekla, že přestalo fungovat řízení volantu ? Stávají se i horší závady s auty. Ale soud tuto možnost zřejmě nebral v úvahu.. Divím se, že se ho paní tak urputně pořád drží. Co dobrého z toho má ona pro sebe ? Podle mě, nic..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.