Obžalobě čelící Patrasová: Úprk do zahraničí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Obžalobě čelící Patrasová: Úprk do zahraničí?!

Felix Slováček a Dáda Patrasová
Felix Slováček a Dáda Patrasová (Pavel Machan)

Někdy se navzájem veřejně kritizují, jindy nešetří komplimenty. Manželství Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) je jako na horské dráze, ale jedno je jisté. Tyhle dva už jen tak něco nerozdělí.

Že hudebník Felix Slováček patří mezi milovnice žen, je věcí známou. Na většině společenských událostí je viděn po boku mladších dam a málokdy nesklouzne očima do jejich bujných dekoltů.

Felix plánuje radovánky, ale bez Dády! Ona má svůj svět...

Video se připravuje ...

Ocenit ale umí i svou manželku, o které se v médiích většinou nezmiňuje zrovna v pozitivním světle. Tentokrát ale překvapil. „Nemládneme, ale Dáda ve svém věku se pořád drží a vypadá dobře,“ vysekl Felix manželce Dádě poklonu v rozhovoru pro web ŽivotvČesku.cz.

Prázdniny jsou již v plném proudu, a tak se naskýtá otázka, zda manželé vyrazí na společnou dovolenou jako v minulém roce, a to pokud možno za přívětivějších okolností. Vloni sice společně navštívili Tunisko, dovolená se ovšem nesla v terapeutickém a místy i bouřlivém duchu poté, co Patrasová narazila s autem do betonového sloupku.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

Nehoda jí otřásla, a ačkoli se naštěstí nikomu nic nestalo, tato událost ještě zdaleka není uzavřena. Státní zástupce totiž rozhodl, že herečka půjde k soudu. Ve hře je podle informací deníku.cz peněžitý trest, zákaz řízení, nebo dokonce tříleté vězení. Odjezd do zahraničí by byl momentálně zřejmě vítanou odchylkou od nepříjemné reality. Letos by se mohla společná dovolená nést v o něco klidnějším duchu, alespoň co se vztahu Dády a Felixe týče. Zda se ovšem do zahraničí vydají, hudebník ještě neví. „Zatím jsme o dovolené nemluvili. Takže nevím. Pokud bychom někam letěli, tak asi do Turecka, mám totiž rád teplé moře,“ dodal Slováček.



Přečtěte si
Jana Nováková
6. 7. 2023 • 09:34

Začíná okurková sezóna,není o čem novým psát ,tak se zase vytáhla Dáda s Tondou.Tihle dva už nikoho nezajímají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.