Krampolův soud nad Dádou: Za chlast je trest | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Krampolův soud nad Dádou: Za chlast je trest

Krampol se vyjádřil k nehodě Patrasové
Krampol se vyjádřil k nehodě Patrasové (Jiří Marek)

Je to jen pár dní, co soud na základě důkazů shromážděných policií po autonehodě uznal Dádu Patrasovou (67) vinnou z zřízení pod vlivem alkoholu. Nyní se ukáže, jaký dostane trest. Ve hře jsou veřejně prospěšné práce i podmínka. K situaci se nyní vyjádřil i její letitý přítel Jiří Krampol (84). 

„Já nevím, co říkám na ten výsledek. Jestli jí dají nějaké pomocné práce, no, tak za chlast je trest, to je pro každého stejné,“ krčil rameny pro TN.cz. Přátelství je pojí už několik desítek let, je vidět, že Krampol za Dádou stojí i v těžkých chvílích. 

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

„Rozhodně to proti Dádě nemyslím nijak špatně, je to moje kamarádka od 16 let a dělali jsme spolu stokrát a známe se dobře s celou rodinou i s Felixem, takže proti ní nemůžu nic říct,“ doplnil. 

To její manžel Felix Slováček (80) byl mnohem ráznější. „Co vám mám na to říct? Veřejně prospěšné práce Dádě rozhodně neuškodí. Naopak,“ reagoval na rozhodnutí soudu a dodal: „Doufám, že ji nenapadne se odvolat,“ řekl Blesku.

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 7. 2023 • 17:10

Letitý ožungr, radí!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.