Pořádná odplata! Dáda s dávným milencem u moře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pořádná odplata! Dáda s dávným milencem u moře

Vito je pořád ještě ve hře
Vito je pořád ještě ve hře (Instagram)

Přítomnost bývalé milenky Lucie Gelemové (40) na oslavě osmdesátých narozenin Felixe Slováčka s Dádou pořádně zamávala. Sedmašedesátiletá herečka vzala odplatu pevně do svých rukou. Chystá se totiž do náruče italského hřebce Vita. 

Právě Vito byl pro Dádu záchranný bod ve chvílích, kdy se cítila nejhůře, pomohl jí se vyrovnat s několikaletým odloučením manžela, který přesídlil k výtvarnici Lucii Gelemové. Stará láska nejspíš opravdu nerezaví, milenci neukončili kontakt ani poté, co se Felix za poměrně dramatických událostí vrátil zpět domů. Teď se za Vitem Dáda chystá vyjet. 

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

„Zatím nemáme nic konkrétně naplánované, ale chtěli bychom někam k moři a na chalupu. Doufám, že by jely i děti. Nejraději bych chtěla na jih Itálie,“ netajila se Dáda svými plány na léto pro TN.cz a doplnila: „Určitě bychom se tam potkali s Vitem. Voláme si každý večer, ale viděli jsme se naposledy, když skončil covid. Už si to přesně nepamatuji, je to delší dobu.“ 

Patrasovou táhne do Kalábrie i fakt, že místo dobře zná. „Máme tu za sebou spoustu hezkých večeří, západů slunce a návštěv památek, tak by to mohlo být zase,“ zapřemýšlela nahlas. 

Jestli se ale počítá i s Felixem, zas tak jasné není. Patrasová je stále ještě rozladěná z přítomnosti Felixovy exmilenky na jeho jubilejní oslavě, nedávno dokonce hrozilo, že se dámy střetnou znova při slavnostním předávání křišťálové ruky v půlmilionové hodnotě, na které Dáda svého muže doprovodila. Na Felixovu žádost se nakonec dámy neshledaly. 

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Genevive Winklerová
22. 6. 2023 • 13:02

Opravdu komedianti v pravém slova smyslu

Jaňa Paňáčková
21. 6. 2023 • 22:14

Ajaj, chudák p. Patrasová, zase má své 4°° v krvi, brzy bude mrtvá.

AHel
21. 6. 2023 • 17:35

Buď je to *** a mají spojenou duši, jinak si to nedovedu představit, že by si mohli být ti dva blízcí, možná dobrá kámoška z ČR, ale jinak nic. Přála bych jí to, ale myslím, že na to nemá...alkohol je sviňa a když tomu propadne žena je to hrůza hrůz...bohužel.

ELLA Průšová
21. 6. 2023 • 16:40

, víc hloupá už ani nemůže být!

AliAlice
21. 6. 2023 • 14:14

Pani Patrasová,hlavně nefantazírovat !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.