Slováček (80) připravil dceru o kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slováček (80) připravil dceru o kšeft!

Felix Slováček připravil dceru o kšeft?
Felix Slováček připravil dceru o kšeft? (Archiv Blesku)

Pocta Karlu Gottovi (†80), kterou v den jeho nedožitých 84. narozenin 14. července pořádá Felix Slováček (80) na nádvoří zámku Kynžvart, se dočkala zásadní změny. Anna Slováčková (27) si nezazpívá slavný duet Dotýkat se hvězd. A může za to její táta!

Saxofonista se totiž po dohodě s organizátory rozhodl, že duet, který nazpíval Gott s Evou Pilarovou (†80), nebude s Ondřejem Provazníkem (27) zpívat jeho dcera, ale sama Pilarka – prostřednictvím LED obrazovek. „Anička to přežije, zazpívá si něco jiného,“ řekl Aha! táta Slováček.

Anna Slováčková strachy bez sebe: Kočky trápí zdraví!

Video se připravuje ...
Koncert s názvem Felix Slováček a Ondřej Provazník – S písněmi Karla Gotta nebude totiž pouze pocta Slavíkovi, jak bylo původně zamýšleno, ale také Pilarové. Narodila se jen o 26 dní později než Karel a zemřela 5 měsíců po něm.

Byli stejně staří a oba dva před 59 lety natáčeli na zámku Kynžvart nesmrtelný filmový muzikál Kdyby tisíc klarinetů, v němž zazněl i jejich legendární duet Dotýkat se hvězd. „Myslím, že je záhodno vzdát hold také Evě, na kterou se oproti Karlovi už trochu zapomíná. A to se mi vůbec nelíbí. Byla to stejně zářící hvězda, a hlavně fenomenální zpěvačka,“ říká rozhodně Felix Slováček.

Felix plánuje radovánky, ale bez Dády! Ona má svůj svět...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Wholds Wholds
11. 7. 2023 • 11:42

Money making home based work to start earning every day more than $600 simplydoing copy and paste work online. Previous month imade $18320 from this job andi gave this only 2 hrs from my whole busy day. Very simple to do work andregular earning from this are much better than other regular 9 to 5 jobs. Go tothis site right now for more info.
.

.

HERE ————->> crea­tewor­k.pa­ges.de­v/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.