Velkolepý koncert Aničky Slováčkové: Létala na pódiu i ve vzduchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velkolepý koncert Aničky Slováčkové: Létala na pódiu i ve vzduchu!

Do spodního prádla svlečená Anička Slováčková létala na pódiu v kruzích.
Do spodního prádla svlečená Anička Slováčková létala na pódiu v kruzích. (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Ta holka zvládne všechno! Anna Julie Slováčková (28) předvedla na středečním koncertě a křtu desky Osudová v Lucerna Music baru akrobatické kousky, při kterých se všem tajil dech! Podpořit ji přišli i pyšní rodiče Felix Slováček (80) a Dáda Patrasová (67).

Anička všechny překvapila, když se vyhoupla na akrobatický kruh a jednu z písní dokonce odzpívala zavěšená hlavou dolů! „Baví mě to, protože je to pohyb, kde se spojuje jak posilování, tak kardio a lehce »umělečno«. A hlavně mám výbornou trenérku Kačenku, která je se mnou strašně trpělivá a pomáhá mi ty moje kejtičky vyhupnout na ten kruh co nejvíc elegantně,“ smála se Anička, pro níž je tato forma akrobacie velkým koníčkem.

Celá rodina

Podpořit Aničku přišli i rodiče Felix a Dáda. Dorazili ve skvělé náladě, úsměvy rozdávaly na všechny strany. Zprvu koncert sledovali z balkonu, poté ale táta Slováček seběhl dolů pod pódium a s nelíčeným nadšením sledoval svou talentovanou dceru. „Jsme moc pyšní, je úžasná!“ neskrývali dojetí hrdí rodiče. V publiku byl také starší bratr Felix (40). Na první pohled bylo jasné, že Aniččin úspěch dělá všem radost...

Anna Slováčková koncert v Lucerně

Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Hudba tě léčí – a ty léčíš nás...

Jedním z těch, kdo se k Aničce na pódiu připojil, byl Milan Peroutka (33). Ten na akci dorazil s manželem Dominikem (25). Aničce přinesl kytici tak velkou, že ji neměla kam dát! „To, co děláš, tě léčí. A i ty nás léčíš tím, co děláš,“ řekl zpěvák dojaté Aničce, která prodělala rakovinu prsu.

Marta Jandová: Ženský jsou kobry!

Duet se slunečnicí v ruce si s Aničkou střihla i Marta Jandová (49). „Ženský v showbyznysu jsou někdy kobry, který se koušou. Ale ty máš srdce otevřený,“ vysekla Slováčkové poklonu dcera Petra Jandy (81) ze skupiny Olympic.

Roztržené silonky

Slováčková vystupovala bosa. Možná proto její silonky ruply hned po první písničce. „Čekala jsem, že vydrží dýl!“ smála se zpěvačka.

Holky na víně: Anna Julie Slováčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
10. 11. 2023 • 20:54

Tý není rady ani pomoci!

Uživatel_973012
7. 10. 2023 • 22:50

Nemocná je z nervů z mámy a z táty m

miroslava13
6. 10. 2023 • 10:00

na to, že je to mladá holka, tak hooodně odvážné oblečení. postavu na to nemá. že je její táta Slováček a máma Patraska- to tomu nepomáhá už vůbec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.