Dáda s Felixem o rakovině Aničky: STRACH, ŽE ODMÍTNE LÉČBU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dáda s Felixem o rakovině Aničky: STRACH, ŽE ODMÍTNE LÉČBU!

Felix Slováček o dceřině návratu rakoviny věděl...
Felix Slováček o dceřině návratu rakoviny věděl... (Archiv)

Věřili, že jejich dcera po prodělané rakovině prsu provždy nad zákeřnou nemocí zvítězila. O to větší to byl pro Dádu Patrasovou (67) a Felixe Slováčka (80) šok, když jim jejich Anička (28) svěřila, že »se to vrátilo« a tentokrát jsou napadeny plíce. A začali se oba třást hrůzou, že se nebude chtít už podruhé léčit!

O návratu zákeřné choroby věděli dřív než ostatní. „Jakmile jsme se to dozvěděli, okamžitě jsme ji začali podporovat, aby co nejrychleji nastoupila léčbu,“ přiznal saxofonista, který si s manželkou nechal dceřino temné tajemství pro sebe.

Stmelená rodina

Nechali na ní, aby se rozhodla, kdy, komu a co sdělí. A sama Anna Julie se rozhodla jít se svým bolem na veřejnost den po svém famózním koncertu v pražském Lucerna Music Baru. Tedy téměř měsíc od osudného dne, kdy jí 8. září zhoubnou nemoc lékaři po bronchoskopii potvrdili.

Slováčková před koncertem v Lucerně: Takhle se chystala oznámit zásadní zprávu!

Video se připravuje ...

Osud je nevyzpytatelný, protože na koncertu zpěvačka křtila své nové album s příznačným názvem Osudová. O tom, zda podstoupí okamžitě léčbu, vůbec nepochybovala. „A bylo to pro ni o to těžší se rozhodnout, protože už věděla, co ji čeká,” svěřil se Slováček. Spadl mu kámen ze srdce, když včera podstoupila první chemoterapii. To si oddechla celá rodina, včetně bratra Felixe (40). Aniččin odvážný boj je po dlouhé době zase pevně semkl.

Největší přání 

„Nikdo z nás vůbec nepřipouští, že by nebyla zase zdravá,“ zdůraznil Felix, kterého informace o onemocnění dcery úplně smetla, stejně jako mámu Dádu. „Anička je ale velká bojovnice a už dost slov,“ prohlásil rázně Felix, který se teď ještě víc ponořil do práce a stal se z něho ještě větší workoholik. Nic jiného se totiž nedá dělat, pouze se snažit nemyslet a snažit se zaměstnat, Ať je to cokoli. Nesložit se! To je teď nejdůležitější.

Anna Slováčková strachy bez sebe: Kočky trápí zdraví!

Video se připravuje ...

Začalo to kašlem

Celé dva roky se Anička trápila kašlem. Přestože absolvovala všemožné prohlídky, pokaždé ji odbyli s tím, že se jedná o reflux neboli poruchu trávení. Že jde o návrat rakoviny, která zasáhla plíce, nikoho nenapadlo. „V červenci jsem byla na CT, na konci srpna jsem byla na bronchoskopii, která ty nálezy potvrdila,“ svěřila se zpěvačka. Bohužel prodělala typ rakoviny, který se podle doktorů dost často vrací. Loni na podzim měla Slováčková těžkou chřipku, o které se domnívá, že by mohla být spouštěčem.

Není na to sama

Kromě rodiny má Anička velkou oporu také ve svém novém partnerovi. „Můj současný přítel je muzikant, ale znali jsme se dlouho předtím. Než jsme spolu začali chodit, byli jsme předtím nejlepší přátelé,“ svěřila se Slováčková v rozhovoru pro magazín Téma s tím, že to může být jeden z nejlepších začátků vztahu. „A taky nejhorších, když to nevyjde...“ poznamenala trpce.



Přečtěte si
ELLA Průšová
5. 11. 2023 • 22:25

Ona si nedá říct, stále vymetá nějaká svá vystoupeni, proč se neléčí? Pro ni není nejdůležitější zdraví! Jestli si myslí, že to rozchodí, tak se sakra plete!

hejhej
7. 10. 2023 • 09:48

Aničce přeji uzdravení. Holka žije celý život ve stresu - otec kur.vník, matka alkoholička, navíc ještě svoje trapné chování zveřejňují.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.