Zničený Slováček o léčbě dcery Aničky: Je to na h*vno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zničený Slováček o léčbě dcery Aničky: Je to na h*vno!

Všechny koncerty teď Slováček hodlá hrát i pro svoji dceru.
Všechny koncerty teď Slováček hodlá hrát i pro svoji dceru. (M. Hykl)

Muzikant Felix Slováček (80) momentálně zažívá noční můru každého rodiče. Jeho milovaná holčička Anička Slováčková (28) bojuje již podruhé s rakovinou a on jí může pomoci jedině tak, že ji bude podporovat a dodávat psychickou sílu.

Je jasné, že Felix by dal vše za to, aby se jeho dcera uzdravila. „Je to složitá věc a vím jedno: nesmím o tom vůbec přemýšlet, myslet na to. Musím se neustále něčím zabavovat, protože jinak by se mi to honilo hlavou a zbláznil bych se,“ pronesl saxofonista pro eXtra.cz. Anička bojuje s rakovinou již podruhé, poprvé šlo o rakovinu prsu a nyní o rakovinu plic.  „Nějakou metastází to asi začalo, když se to takhle přestěhovalo. Je to na h*vno! Co vám mám říkat… Pro mě jako pro tátu je naprosto příšerný, že moje malá holčička je vážně nemocná, a i kdybych se sebevíc snažil, nemůžu jí nijak pomoct,“ svěřel se utrápený otec.

Slováčková před koncertem v Lucerně: Takhle se chystala oznámit zásadní zprávu!

Video se připravuje ...

Zároveň také prozradil, že to byl právě on, kdo objednal Aničku na první rentgen a poté si jako první vyslechl nemilosrdný verdikt lékařů. „Protože kašlala, odvedl jsem ji k paní profesorce Čermákové. Ta hned z prvního snímku poznala, že tam je problém. Poslali ji na další vyšetření, tak jsem s ní na ně jezdil. Zažíval jsem to s Aničkou, jak to celé propuklo. Nakonec přišla a řekla mi: ,Tati, je to zase tam’,“ zavzpomínal na těžké chvilky Slováček. Anička momentálně podstupuje léčbu a dochází na chemoterapie. Všichni věří, že boj s rakovinou vyhraje i napodruhé.

Anička popsala zákulisí svého koncertu v Lucerna Music Baru. Pomáhal jí táta Felix!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva HÁDĚ
11. 11. 2023 • 23:13

Drz se, verim, ze to dokazes

hejhej
29. 10. 2023 • 13:08

Anička je moc sympatická, držím palce, ať se z nemoci uzdraví. Slováček by měl držet hubu. On jí dokázal dát peníze, ale svým odporným promiskuitním životem , kdy se cpal s kdejakou ště.tou do bulváru Aničce na pohodě nepřidal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.