Vzkaz Panenky Slováčkové: Dcera měla to samý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vzkaz Panenky Slováčkové: Dcera měla to samý

Legendární exfotbalista Antonín Panenka se rozpovídal o smrti své milované dcery Martiny (†47)
Legendární exfotbalista Antonín Panenka se rozpovídal o smrti své milované dcery Martiny (†47) (Koláž Blesk sport)

O zákeřné nemoci ví bohužel své. Kvůli ní před rokem přišel fotbalový veterán Antonín Panenka (74) o milovanou dceru. Rány v srdci se ještě nezacelily, o to hlasitější je jeho podpora Aničce Slováčkové (28), jíž se rakovina vrátila…

„Je to pro nás teď velmi aktuální téma, protože za pár dní to bude rok, a samozřejmě že vzpomínáme, truchlíme a v podstatě jsme si řekli, že se na to první výročí s ní ještě rozloučíme,“ svěřil se serveru eXtra.cz viditelně ztrápený Antonín Panenka, jehož dcera Martina prohrála boj s rakovinou ve svých 47 letech.

Felix Slováček o Aničce, která opět bojuje s rakovinou: Musí mít štěstí!

Video se připravuje ...

Aby si zaměstnal hlavu a neuvízl v chmurné spirále, pobývá častěji na společenských událostech. Jeho manželka ho však nedoprovází. „Žena to prožívá intenzivně a daleko více než já se synem. Já mám přece jen více možnost jít do společnosti, jít se prezentovat, nemyslet na to, takže mám určitou výhodu, ale žena s tím má ještě opravdu velké psychické problémy,“ přiznal Panenka.

Když se stále truchlící manželé dozvěděli, že zákeřná nemoc opět vstoupila do života zpěvačky a herečky Aničky Slováčkové, zpráva jimi otřásla. „Že se Aničce vrátila rakovina, to nás s manželkou velmi zasáhlo. Ten osud mají s Martinou vlastně stejný s tím rozdílem, že Anička je samozřejmě o dost mladší,“ řekl Panenka, jenž dceři saxofonisty Felixe Slováčka (80) a herečky Dády Patrasové (67) přeje mnoho sil do těžkého boje. 

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...

„Dcera měla to samý, rakovinu prsu, údajně se z toho dostala, ale pak se to vrátilo a dopadlo to špatně, takže celá naše rodina, zejména žena, která to prožívá daleko víc, držíme Aničce pěsti, aby to dopadlo dobře a měla více štěstí než naše Martinka,“ dodal plný emocí.



Přečtěte si
Ladislav Kuba
10. 11. 2023 • 07:59

Aničko jsme s Vámi celá rodina, jste silná, věříme že tento boj vyhrajete.

Květoslava Velanova
9. 11. 2023 • 07:30

Aničko, velice s Vámi cítím a myslím na Vás. Přeji hodně silné vůle a vydržte! Věřím, że přijde ještě mnoho krásných dní a roků.

AHel
8. 11. 2023 • 14:37

Anničko držte se, to dáte!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.