Krutá daň rakovině! Slováčkové se dostává podpory ze všech stran | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krutá daň rakovině! Slováčkové se dostává podpory ze všech stran

Anička na křtu kalendářů Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
Anička na křtu kalendářů Muž roku a Anděl mezi zdravotníky (Herminapress)

Herečka a zpěvačka Anna Slováčková (28) již podruhé bojuje s rakovinou. Na svých sociálních sítích je velmi otevřená, svěřuje se s vedlejšími účinky chemoterapií i se svými pocity. Nedávno dokonce sdílela fotku v paruce a její fanoušci ji fantasticky podpořili.

Anička ze skříně vytáhla paruku, kterou nosila, když rakovina zaútočila poprvé. „Já věděla, že si je mám ještě schovat," napsala Slováčková k fotce, na které má dlouhé blond vlasy s růžovým podtónem. Statečná Anička svým přístupem k nemoci inspiruje ostatní a dostává se jí velké podpory.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...

„Tak ty jsou. Ale krásná jste i bez nich, třeba mně se líbí vaše oči. Mám vás moc ráda," napsala jedna z jejích sledujících. „Jsi obrovská bojovnice a já nepochybuji o tom, že tu kurvu tentokrát jednou provždy porazíš. Držím palečky," přidala se další. Slováčková se aktuálně léčí, dochází na chemoterapie a věří, že všechno opět dobře dopadne.

Felix Slováček o Aničce, která opět bojuje s rakovinou: Musí mít štěstí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Libuse Lysova
11. 11. 2023 • 17:25

Je mi lito Anicky, ze se ji nemoc vratila, a preji ji rychle a uplne uzdraveni. Na druhe strane mam plne zuby toho, ze neni den, aby o ni nebylyy clanky, k tomu na mnoha webech. Na svete je bohuzel velke mnozstvi zen a divek, ktere prochazeji tim samym, ale nikdo se o ne nezajima a neposila jim slova podpory ze vsech stran. Anicka si muze diky slave svych rodicu delat to, co ji bavi, tak z ni aspon nedelejte privilegovanou pacientku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.