Felix Slováček junior o nemoci sestry Aničky: Je to lvice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Felix Slováček junior o nemoci sestry Aničky: Je to lvice!

Anna Slováčková
Anna Slováčková (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Zběsilé pracovní tempo nasadili sourozenci Slováčkovi. Aničce (28), které se vrátila rakovina, nejvíc pomáhá práce. A jejímu bratrovi Felixovi (40) taky. „Jinak bychom se museli zbláznit,“ říká muzikant, který kráčí v tátových stopách.

To, že se jí zákeřná nemoc, s níž bojovala už v minulosti, vrátila a tentokrát zasáhla plíce, oznámila jeho sestra už v říjnu na sociálních sítích. „Je pro ni přirozené o tom mluvit a nezavírat se do sebe. Ať to jde všechno hezky ven,“ vysvětluje Felix junior. Jemu samotnému se ale o Aničce a jejím stavu hovoří těžce.

Zvládne to

A ještě těžší je to prý pro jejich rodiče – Dádu Patrasovou (67) a Felixe Slováčka (80). „Sám mám dvě děti a nedokážu si představit, že bych je měl přežít. To je strašné. Člověk o tom nechce ani přemýšlet. Pomáhá, že o tom mluvíme, ale prostě – není to jednoduché – tím, že se to vrátilo v horším stavu, než to bylo předtím... Ale Anička je rozená lvice, takže to zvládne,“ věří Slováček mladší. Sestře se snaží být oporou. „Nepřipouštím si to. Aničce pomáháme, jak to jde...“ tvrdí. „Hodně jí pomáhá pracovat, takže ještě teď do konce roku máme spoustu koncertů. A na Silvestra budeme vystupovat s pardubickou filharmonií,“ prozrazuje hudebník.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...

Rodinné dilema

Zatím se ale rodina soustředí na Vánoce. „Teď se řeší, kde je uděláme – jestli u Aničky, u mě, anebo u rodičů. Ale asi vyhrává varianta, že budeme u ní, bude dělat řízky a tak. Nebo to bude muset být u mě, jenže to bych musel vařit já. A to se mi nechce,“ směje se Felix junior.

Oživí Gotta

Po Novém roce sourozenci Slováčkovi se svým otcem, letitým souputníkem Karla Gotta (†80), vystoupí také na koncertech Lady Carneval. „Na něm diváci uslyší Gottovy písně v nových, moderních aranžích zpívané Ladislavem Bubnárem. Není to žádný imitátor, jakých je spousta. Dal těm písním nový drajv,“ láká Felix na koncerty 19. ledna v Praze a 21. ledna v Brně.

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pavel travnicek
11. 12. 2023 • 03:57

Taky mně zemřel brácha na Rakovinu !!!
Píše někdo o ním !!!!

Vlasta Dvorakova
8. 12. 2023 • 21:28

Jak chce a může jakože pracovat,když je tak nemocná.?..je to chudera..není důvod ji litovat..

ELLA Průšová
8. 12. 2023 • 18:56

A co je na ní super?

Marián Potůček
8. 12. 2023 • 07:13

Anička je super člověk.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.