Pravda, která bolí: Krampol odhodil masku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Pravda, která bolí: Krampol odhodil masku

Jirkovi je Dády i Felixe líto
Jirkovi je Dády i Felixe líto (Foto Aha! – M. Hykl, T. Tran, P. Machan)

Není žádné tajemství, že hereckého barda Jiřího Krampola (85) a rodinu Felixe Slováčka (80) pojí přátelství ověřené desetiletími. Krampol však poslední léta jen smutně přihlíží, co se to v rodině jeho blízkého kamaráda děje. 

„Má to teď hrozný. Problémy s manželkou, do toho ta nemoc dcery. Je mi ho líto,“ politoval Krampol Slováčka. Narážel tak zejména na další potíže Dády, která se na Silvestra patrně opila v dopoledních hodinách tak moc, že ji musela převézt záchranka do nemocnice. Přestože má někdejší herecká legenda očividně problémy s nadměrnou konzumací alkoholu, je přesvědčená, že je v naprostém pořádku a okolí dokonce ubezpečuje, že vůbec nepije. Jiří Krampol devastaci nadějného talentu jen smutně přihlíží. 

Felix Slováček o Karlu Svobodovi: Vždycky jsme se těšili, až přinese novo pecku

Video se připravuje ...

„Je mi smutno z toho, jak se Dádě daří. Znám ji od dob, kdy byla mladičká, šestnáct let jí bylo. Byla nádherná, obletovaná, všichni chlapi by jí rádi leželi u nohou. Často jsme se stýkali, i s mou tehdejší ženou Martinou,“ zavzpomínal. 

Už v minulosti vyjádřil obavy, že Dáda potřebuje okamžitou pomoc. „Felixovi jsem říkal: ‚Pokud Dádu nedostaneš na léčení, jako jsem já dostal Haničku, tak ta holka buď umře, nebo to skončí tragédií.‘ Taky může někoho zabít. Může se zlít a do někoho najet. Takový člověk vůbec nevnímá,“ svěřoval se nám tehdy. „Moje Hanička měla už alkoholickou demenci. A nemyslím si, že Dáda to má jinak. Potřebuje pomoc,“ cituje eXtra.cz jeho někdejší vyjádření.

Felix Slováček: Společné Vánoce s Dádou i dcerou! Budeme se tvářit, že máme štěstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
20. 1. 2024 • 19:48

zasepsal; J. Krampol chlastal celý život, jak duha! To nebyly údajné krádeže, ona kradla a on to věděl! On se tak snažil, že jí chlast nosil až domů! Opravdu "solidní" člověk!

blesik
18. 1. 2024 • 02:20

No, když byla dementní, tak se nelze divit. A s tím se nikdo nechlubí.

blesik
18. 1. 2024 • 02:19

No, když byla dementní, tak se nelze divit. A s tím se nikdo nechlubí.

ELLA Průšová
17. 1. 2024 • 23:39

Krampole, ty už nevíš, co pindáš, hlavně že se o tobě píše! Chováš se jak hnusák, stále někoho kritizuješ, sám si chlastal celý život, tvoje Hanička samozřejmě též a tys jí ještě nosil chlast domů! Drž zobák, tvá vlezlost je už šílená, jako tvá prolhanost! Furt se cítíš mladej, mrštnej, ohebnej, už tu nežvaň! Jakej ty si bard? Ty se děláš jako nejlepší herec na světě a ty vtipy, co stále opakuješ a potom se jim sám směješ, vyceníš zuby, ty si bard, jak rabí stehno!!

Marta Kubíková
17. 1. 2024 • 19:29

Máte celkem zcestné názory, pokud se to názorem dá nazvat, Asi o té věci mnoho nevíte, Krampol se začal snažit celkem pozdě, aby nepila. To už nebylo na pět minut dvanáct, ale hodně po dvanácté. Udělejte si v tom více jasno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.